Alla inlägg den 15 maj 2011

Av Sandra Sterner - 15 maj 2011 16:23

Sometimes things aren’t always as they seem. Sometimes we need someone to call, especially when we’re alone. Sometimes people just can’t understand why things get out of hand. Sometimes life just isn’t fair. Sometimes it's hard to say, why things have to be this way. Sometimes it’s nice to sit in the rain  even to just relieve the pain. And when we  had a really bad day. Sometimes we just need to get away. We never know what’s wrong with out pain. Sometimes the hardest thing and the right thing are the same and sometimes when someone is hurt even the strongest ones may need comfort.

Av Sandra Sterner - 15 maj 2011 11:53

Till alla mina underbara läsare som följer min blogg, och kanske undrar vart eller varför jag inte har skrivit sedan den 25 april. Det är nämligen så att mitt liv har vänts helt och hållet upp-och-ner och det har blivit alldeles för mycket saker som just nu har gått och hänt mig, så man kan lugnt säga att jag har haft en lite mindre kollaps, men som jag tidigare har skrivit i min blogg så är jag en riktig "fighter" och efter att ha blivit golvad ( bokstavligen) så är jag numera återigen på benen.

Som en del utav mina läsare känner till så gick ju min kära pappa plötsligt gick bort den 30 mars och det blev en enormt svår chock för både mig, mina syskon, mamma och mina barn. Jag sörjer fortfarande min älskade pappa, men nu känns det inte som jag inte längre har några tårar kvar att gråta ut för så mycket som jag gråtigt har jag nog aldrig tidigare i mitt liv. Fredagen den 6 maj var det dags för pappas begravning och den skedde rum i stillhet och var endast för dom närmaste och precis som han hade önskat så gick allting i färgerna vitt och med lite gröna band.

Jag ska försöka bli lite bättre på att uppdatera bloggen och se till att det åtminstone blir ett inlägg skrivit per/dag.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards