Alla inlägg den 28 juni 2012

Av Sandra Sterner - 28 juni 2012 21:58


Sådär ja, nu så är äntligen renoveringen utav min lägenhet klar och det känns förstås bra.I och för sig så tyckte jag att det drog ut alldeles för länge på tiden innan dessa hantverkare utförde sina arbetsuppgifter.


Ta målaren t.x vid flera tillfällen hade jag blivit lovad att han skulle komma vid flera tillfälle, men man såg varken röken eller hörde något från honom. När han väl till slut dök upp så satte han igång och riva ner dom gamla tapeterna och spackla i skarvar och i hålen. Däremot efter det att han skulle sätta i gång med slipningen....oj oj oj det tog dagar innan man fick se skymten utav den snubben igen. Men till slut när han väl dök upp igen, då gick det med väldig fart och under lovet av en dag så hade målaren både slipat, tapetserat, målat tak, runt fönstret, bredvid elementet och i taket.


Igår så var det då äntligen dags för golvläggarna att komma och det gjorde mig så glad att jag nu skulle få ett nytt fräscht parkettgolv inlagt i vardagsrummet. Även om det från början var TÄNKT att renoveringen utav min lägenhet skulle vara färdig i vecka 19 och nu är vi alltså inne i vecka 26.


När jag igår kom hem ifrån jobbet så möttes jag utav tre stycken småväxta chilenare 2 killar och en tjej, som alla bröt på kraftig spanska ( och det är ett språk som jag definitivt inte behärskar mycket utav) men den lilla svenska dom kunde snacka så gick det ändå att föra en viss diskussion.


Jag tyckte att chilernarna hade varit jätteduktiga och jag överröste dom med beröm och var var verkligen jättenöjd med resultatet.




 


Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards