Direktlänk till inlägg 5 januari 2014

Lördagens utekväll och ny bil

Av Sandra Sterner - 5 januari 2014 23:45

Ja, det är ju som sagt nytt år och det händer ju som sagt alltid saker runt-omkring-mig och bland annat därför valde jag att bloggen skulle heta: "This is my Life"


Det finns en del som sagt att jag inte är som alla andra och det kanske stämmer till viss del. Men varför måste eller ska man vara som alla andra och följa efter viss ideal och mode. Utan tycker det är så mycket att vara sig själv och ha sina egna åsikter och gilla och tycka om det man själv vill.


Nu över till vad som har hänt sist jag uppdaterade bloggen......


Ja, en hel del, men tar ett litet utplock utav helgens händelser så får ni läsa och själva se.


Det tillhör numera direkt vanligheterna och skulle mera kalla det för det förflutna, men denna helg så var det så att en viss person bjöd ut mig och ville så gärna gå och se ett coverband spela live. Förr om åren så hörde det ju mera till att man Tacka Ja till inbjudningarna som skickades ut från Café Opera när det visade sig att det skulle komma: The big celebrity visit!


 



Det finns en sångerska vid namn Eva Dahlgren, som sjunger låten: Vem tänder stjärnorna! Det var evighetssekunder tre korta andetag hela livet vände vem valde inte jag. Jag hörde ord från mina läppar som aldrig vilat i min mun tankar aldrig tänkta som nya väggar i ett rum.

 

 

Kolla in det coola taket och belysningen.


 



Ja, det var verkligen evigheter sedan jag sist var ute och det kändes från en början lite ovant, men i rätt sorts sällskap har man ju trevligt och gårdagkvällen kändes verkligen helt lyckad.


Caroline hon tillbringade sin helg nere hos sin fina storebror Henrik och hans söta sambo Sara. Caroline berättade att hon hade fått spela en massa nya spel och så hade: Gecke ( som han kallas för) bjudit på pizza.

Jag hade idag tänkt köra ner till Nynäshamn för att hämta hem Caroline, men så idag på förmiddagen när jag skulle ut och starta bilen så vägrade den totalt att starta.



- Grrrr, och så irriterad och arg jag blev. Denna skruttiga skit bil har kostat mig en massa pengar på att lägga ut på. Den har nästan alltid varit på service och det är jämt någonting som går sönder. Men lik förbaskat så har alltid bil fan på något konstigt sätt startat. Tyvärr så gick det inte alls att starta bilen och det hände absolut ingenting när jag vred om nyckeln. Jag trodde från en början att det var batteriet och när jag såg en granne som var på väg till sin bil så frågade jag honom om han hade tid att låta mig få starta bilen, med hjälp att startkablarna ( som även dom ingick i bilen när jag ärvde den av pappa.) Men det var lönlöst det med och det visade sig inte heller vara något fel på batteriet.


- Skit, skit skit...och jag som för det mesta känner mig glad blev nu så besviken och ledsen över att inte längre ha en fungerade bil. Tidigare så har det ju uppstått en massa fel på bilen, men likt förbaskat så har den ju gått och kört. Men idag 5 dagar in på år 2014 så var det startmotorn som gav upp på den bilen och den har nu rullat färdigt nu och får nu gå i graven, och det blir nu direkt till att se till att skroten hämtar den...om du nu vill ha den


Jag har under dom åren sedan jag nu fick ta över denna rishög till bil blivit beroende att ta mig fram överallt. Allting går ju så mycket smidigare, enklare och framför allt så tjänar man in en massa dyrbar tid med hjälp att man tar sig fram så mycket fortare med bilen. För mig finns det bara inte ens i tanken att ens börja tänka på att börja åka kommunalt och det är för mig helt och fullständigt utestutet.


Det blev till att kolla in bilannonserna på nätet och tack gode Gud, så fann jag en privat bilförsäljare i min kommun som var så otroligt gullig att möta upp oss med bilen i närheten av vårat centrum.


- Herre min Gud, alltså att det finns så otroligt givmilda och snälla människor.


Jag har genom åren blivit lite kunnig med det här vad man ska titta på när man köper en bil, och kunde inte finna något negativ och dåligt med bilen. Jag provkörde den och det gick inte ens att jämföra att köra denna Hyundai accent med ett skruttig Skoda Felicia. Den var likaså nybesiktad utan anmärkning och det fanns ingen som helst tvekan hos mig att inte slå till och köpa en sådan mycket bättre och dessutom snyggare bil.


 

 

 

   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra Sterner - 24 juni 2016 12:06


      Jag önskar alla mina läsare en trevlig midsommar och som vanligt när det är midsommar ( precis som förra året, då det spöregnade) så är idag himlen här nere i Nynäshamn alldeles övermulen och grå och det ser ut som det vilken sekund som...

Av Sandra Sterner - 14 juni 2016 22:17

Jag är borta nästan hela dagarna, men kan inte önska mig bättre arbete och arbetsuppgifter än just dom jag har idag. Men vad är det man säger borta bra, men hemma allra bäst. Idag blev det till fast jag fick dåligt samvete över att gå lite tidigare, ...

Av Sandra Sterner - 11 juni 2016 16:47

  Jösses, alltså var är det för fel i huvudet på vissa folk. Som idag hade jag bokat tid i min tvättstuga klockan 15.00 och då tvättstugan ligger i ett annat hus så gick jag hemifrån några minuter innan. Man går först igenom en källardörr och igeno...

Av Sandra Sterner - 8 juni 2016 17:07

Igår var det sista dagen för Caroline i grundskolan och hon tilldelades väldigt bra betyg ifrån sin lärare och stolt visade hon upp för mig 2 stycken A i betyg och i dom andra ämnen hade hon fått B och ett endaste C fick hon. Jag kunde inte ha blivit...

Av Sandra Sterner - 5 juni 2016 16:11

Ja, som en del utav er kanske har märkt så har Metrobloggen legat nere under förra veckan. Jag gjorde några försök att logga in, men utan något som helst resultat. Det var antagligen så att själva blogg serven behövde uppdateras. Nu i alla fall så fu...

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards