Alla inlägg den 11 mars 2016

Av Sandra Sterner - 11 mars 2016 11:56

Nu ska det bli officiellt här på min blogg och det är att jag fick lägenheten i Nynäshamn. Jag har stått i bostadskö i Nynäshamn ändå sedan 2001 och man tycker väl ändå att typ på 15 år borde räcka gott och väl för att få tjing på en markplanslägenhet med egen uteplats. Nu var det så att detta erbjudande skickades ut till dom 5 första med längst kötid och det var bland annat även till mig. Jag gick på visningen ( skrev även om det i bloggen) och blev helt överförtjust i lägenheten, som var total renoverad och med nya vitvaror. Det ända minuset var att det inte fanns något badkar, utan enbart dusch, men tänkte tala om för hyresvärlden att om det nu var så att det var jag som skulle få lägenheten så fick dom ta och installera ett badkar. Jag loggande in på mina sidor och tackade genast Ja, tack till lägenheten när jag kom hem, och sedan var det bara att vänta och se när hyrevärden skulle höra av sig. Det tog inte mindre en 1 vecka och sedan fick jag mail att dom ville ha in mina inkomstuppgifter och fixade fram dom och åkte ner med dom direkt och lämnade över dom personligen. Några dagar senare så damp mitt nya hyreskontrakt ner i brevlådan och jag blev överlycklig, skrek rakt ut av glädje och skrattade och glädje tårarna började rinna nedför mina kinder. - Jaaaaa, äntligen det som jag önskat och även bett till Gud, om i så många år!!! Äntligen så fick jag en markplanslägenhet i Nynäshamn.  Det lite lustiga med det hela är att jag bodde tidigare på exakt samma gata och t.o.m nästan samma husnummer, tidigare bodde jag i 11 A och nu flyttar jag till 11 C och det är även en likadan lägenhet som jag hade tidigare en 3:a.


Jag gjorde det som sångerskan Linda Bengting sjunger om i en låt: Sagt upp ditt hyreskontrakt
och talat om för alla mina vänner och även nu för er som följer min blogg att jag nu ska flytta i slutet av nästa månad april/maj.


Jag skrev ett meddelande till min väninna Elin och mina tankar blev till ord när jag tänkte tillbaka till förra Valborg. Då jag mötte upp henne nere vid Lövhagen och hade en super mysig Valborgsfirande. Vem kunde då ana att 1 år i framtiden, alltså i år på självaste Valborg ska jag flytta tillbaka ner till Nynäshamn.


 




En annan sak som händer i Nynäshamn i sommar är att det anordnas en festival och det har fått namnet: Nynäs Kalaset. ( klicka på länken) med en massa kända artister ( bl.a Molly Sanden) och så förstås många  flera artister i Svandammsparken.

 


 

Vi alla i familjen är så glada att äntligen få komma ifrån Haninge kommun och just där vi bor händer et allt för mycket hemska och otäcka saker. Det går inte ens 1 vecka innan man hör polisbilen komma körande med blå ljusen på slagna. Bilbränder och bomber som smälls av inne i lägenheter och man vaknar mitt i natten av ett högt dån och smäll. Tack och lov inte samma hus, men på samma gata. Nedan har jag kopierat artikeln från tidningen Mitt i Haninge. Läs nedan eller via denna länk


En kraftig explosion inträffade på en gräsmatta vid bostadshusen på Sandstensvägen i Jordbro natten mot onsdag. Flera fönster ska ha krossats av smällen och det luktade rök efteråt, enligt vittnesuppgifter till polisen. Brottet rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse och tekniker kom ut på onsdagsmorgonen.Polisen lägger helt locket på kring händelsen.Klockan 01.55 natten mot onsdag larmades polisen om en kraftig smäll på en gräsmatta bland bostadshusen på Sandstensvägen i Jordbro.Polisen vill inte alls kommentera händelsen i nuläget, men enligt uppgifter till Mitt i Haninge handlar det om en kraftig explosion och flera bostadsrutor ska ha krossats vid explosionen.En uppgiftslämnare till Mitt i Haninge säger att platsen spärrades av under natten, och att polisens tekniker kom ut under onsdagsmorgonen. Polisen är väldigt förtegen om brottet, som utreds som allmänfarlig ödeläggelse av gruppen för grova brott på polisen Stockholm Syd, när Mitt i Haninge ringer vid 12-tiden på onsdagen.


Usch, fy fan vad det känns otryggt att veta att det händer så mycket otäcka saker här omkring vårat bostadsområde. Men nu är det bara 1 ½ månad kvar tills det är dags för oss att flytta ifrån Haninge kommun och till Nynäshamn.




Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards