Alla inlägg under november 2012

Av Sandra Sterner - 3 november 2012 15:17

Det är numera som vanligt när man försöker logga in på sin andra blogg ( som finn sunder metrobloggen) så logger den sidan nere och det är precis vad det har gjort under dom närmaste dagarna...suck...det suger verkligen och gör säkert inte bara mig som bloggare hos " Nya metrobloggen frusterad och irriterad nä rman inte kan komma åt sidan utan att mötas utav felmeddelandet "Bad Gateway och numera står det också "Time Out"

 

Kan mycket väl tänka mig att det är dom som nu ser till att inte sköta den sidan har satt igång och göra så att bloggarna ska få flera funktioner och annnat nytt till bloggandet eller så är det återigen någon utav deras system som har brakat ihop.

 

Ja, ja det lär väl visa sig och se om ett par timmar eller dagar, när man nu lyckas med att komma åt sin sida på Metrobloggen..igen.

 

Idag är det ju Allhelgonafton och redan sedan länge hade jag bestämt i förväg att åka till pappa grav och lägga dit en krans och tända ljus.

 

 

Så kom då morgonen och märkte att vädret var som nästan alltid på hösten grått och väldigt trist och så småregnade det, men inget regn skulle hindra mig ifrån att åka iväg till granen för att pyssla om graven. I bilen på väg till Skogskyrkogården, så plötsligt blev vädret bättre, det slutade regna och himlen blev t.o.m lite blå och solen tittade fram och det kändes verkligen väldigt bra att vi hade med oss vädergudarna och som Caroline sa i bilen. Mamma, titta morfar blir så glad över att vi kommer och besöker honom så han gör att det blir solsken...

 

Jag log och svarde min dotter: Mmm, kanske det....lilla gumman.

 

Väl framme vid min pappas grav så märkte jag att det varit några andra där tidgaresom troligtvis var någon utav mina syskon, och dom hadelagt dit en krans och tänt ljus. Caroline hade tagit med sig hemifrån ett silver hjärta som har suttit fast i ett halsband  (men som låset har gått sönder på) men hon hade iallafall tagit loss hjärtat från kejan och tagit med sig hjärtat för att hon ville lägga det på morfars grav.Vi passde även på att städa runt graven och rensade bort en del l höstlöv och annat skräp som vinden blåst dit. Likaså dom 2 vita porslin änglarna som hade fått en hel del jord på sig behövdes tvättas av och när vi var färdiga så blev graven väldigt fin.

   

  

Det är alltid med en klump i halsen och tunga steg som jag lämnar pappas grav och gick emot bilen och på vägen hem skulle vi stanna till på Coop Forum och handla och när jag ligger och kör på Nynäsvägen så märker jag att vädret igen växlar om och det blir alltmera grått på himlen och det börjar sedan att regna och Caroline frågar : Mamma, är det morfar som gråter för att vi åkte därifrån...

 

Jaa, vad ska man svara...som mamma till sin frågvisa och nyfikna dotter: Ja, kanske det...blev mitt svar!


 

 

 

 

 

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards