Alla inlägg den 3 juli 2013

Av Sandra Sterner - 3 juli 2013 23:32

Nej, nu har det gått 2 dagar sedan jag sist skrev i bloggen och ibland händer det att det kan bli 2 dagar break uppehåll, men skulle vilja skriva minst 1 inlägg varje dag.


Nu är jag i alla fall här igen och likaså underbara, sköna, varma, härliga och ljuvliga sommaren, som jag verkligen gillar allra bäst. Tänk om det kunde vara sommar året runt i Sverige...! Tänk så härligt det skulle vara om det typ var varmt och soligt året runt och man kunde slippa den gråa trista hösten och den kalla mörka vintern och all snö, som jag för det mesta enbart ställer till problem. Minns tillbaka till natten mellan den 11:e 12:e December ( tror jag det var) då det under natten hade kommit över så mycket snö att det knappt att komma ut genom porten. Min bil var det bara att glömma att ens försöka få ut genom parkeringen av den anledningen att flera utav mina grannar hade kört fast och bara stod helt fast i den djupa snön med sina bilar och bara slirade. Det fick bli till att ta pendeln och såklart det behöver ju bara komma lite snö så börjar spåren krångla, men denna gång så hade det ju kommit en hel del och det var väldigt stora kraftiga förseningar. Under dagen slutade bussarna upp att köra, av den anledningen att dom helt enkelt inte kunde ta sig fram på vägarna. Jag blev uppringd av min dotters lärare som talade om att skolan skulle stänga och att eleverna var tvungna att åka hem. Hmm, problemet den dagen var att jag inte hade kunnat ta bilen och inte heller kunde jag åka kommunalt till Carolines skola ( dit det enbart bara går buss) och ringa till taxi var ju helt uteslutet då flertalet  taxibolag och deras växlar var nerringa just den dagen.Det hela slutade i alla fall att det fick bli självaste rektorn på skolan som körde hem Caroline och en utav hennes klasskamrater.


Ja, det har typ nu snart passerat ett halvår sedan detta hände och nu är vi inne i Juli månad som även kallas för högsommar månaden. Det återstår 2 månader kvar på sommaren, och sedan är vi inne i September som oftast brukar vara grå, regnig och det börjar bli lite småruggigt ute och framför allt mörkare. Så med andra ord man får lov att passa på att njuta och ta vara på sommaren nu när den är här.


Idag när jag slutade jobbet och satt i bilen på väg till Farsta så ser jag i mötande fil hur 2 bilar och även en kille o motorcykel krockar. Fy, fan så riktigt otäckt hemskt det är att se och bli vittne till trafikolyckor. Nu var ju det så att jag var på väg mot Farsta och trafikolyckan hände i södergående fil och det är liksom där på Magelungsvägen, en barriär och uteställda betongblock utefter vägen, och tur är väl ända det. När det visar sig finnas riktiga fartdårar och sådana personer som ABSOLUT inte över huvud taget ska sätta sig bakom ratten. Fast jag låg i mötande fil, så fanns det inte någon som helst tvekan från mig denna gång heller att svänga in vid Farsta Strand och se om det var så att man kunde hjälpa till, men såg sedan att det redan hade stannat flera andra bilar, som skyndade sig för att hjälpa till, så det fanns inte så mycket mera att göra än att ringa 112.


Nu blir det desto roligare och trevligare nyheter från mig.


Jag börjar med byggandet av altanen, som numera ser ut såhär.

Nu finns det både fönster och en dörr och under morgondagen så ska det sättas upp listor runt dörren. Altanen och likaså dörren och runt fönsterna ska målas.

 


      



Sedan vill jag visa upp vad min nya fina, underbara vän Malin gjort för något. Det är en tuff, käck och söt tjej, som är väldigt förtjust i tatueringar och när jag träffade henne och hennes karl på midsommarafton så visade hon mig en utav hennes senaste tatueringar som var denna.


 



Nu idag läste jag på facebook att det var dags för henne att göra en ny tatto. Såklart att man som hennes vän blev nyfiken över vad det skulle bli och fick sedan se vad hon nu hade gjort och den blev såhär.


 

 



Wow, vilket super proffs till tatuerare som Malin går hos.

 

Nu återstår det inte så mycket mera från mig att skriva, mera än att önska mina läsare: God natt!

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards