Alla inlägg den 7 juli 2013

Av Sandra Sterner - 7 juli 2013 20:27

Den härliga underbara och varma sommaren fortsätter och idag har det varit blå himmel och strålande solsken hela långa dagen....mmm myser och stormtrivs verkligen i sommar värmen.


Idag söndag och vilodagen=slappardagen. Vi har bara tagit det lugnt och bara mysigt i den sköna värmen, man behöver emellanåt ladda batterierna inför den kommande vecka, då det gäller upp tidigt på morgon och åka iväg att jobba. Det återstår nu bara 2 veckor kvar att jobba innan det är dags att gå på sin efterlängtande semester..ååå, så mycket jag längtar efter att ha några veckors ledighet just nu.


Däremot igår så var ingen utav oss på latsidan. Vi började då nämligen med att lägga taket, men fy fasiken så asjobbigt det var att göra. Det blev ett himla springande upp-och-ner för stegen för att hjälpa till och hålla i medans den andra spikade. Det värsta var att man fick stå i en sådan obekväm ställning och liksom böja nacken bakåt och titta uppåt hela tiden och till slut så får man såklart förbaskat ont i nacken. Det blev så att ingen utav oss orkade göra klart hela taket, utan det blev till hälften klart och det blir som sagt fortsättning under veckan som kommer.


 


 

Det allra bästa med att bo så att man kan odla sina egna grönsaker och därefter gräva upp dom för att tillreda för att sedan mumsa i sig det. Jag har ju skrivit det tidigare att jag har ett eget litet land ute på min baksida, där jag sått lite allt möjligt. Igår ansåg jag att det verkligen var på tiden att se om det verkligen hade kommit någon färskpotatis och ner med spaden på jorden för att se om det kommit något och mycket riktigt så hade det kommit några stycken. Likaså hade jag sått lök, men den får lov att stå på tillväxt ett tag till innan det tags upp. Däremot rabarberna dom växer ju så det liksom knakar för att inte tala om dom stora bladen, som kan växa sig riktigt stora, nåväl rabarberstjälkarna kapades ner och gjordes till en smarrig rabarberpaj.

 

 

 

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards