Alla inlägg den 18 juli 2013

Av Sandra Sterner - 18 juli 2013 21:17

Japp det är precis det jag satt igång med att göra, och det är att börja räkna ner timmarna tills det jag äntligen ska få gå på min efterlängtande semester och nu återstår det bara att kämpa sig upp en dag till i morgon och sedan blir det ledighet ( sommarlov) för mig ett par veckor framöver...jippi!

 

   

 

Nu över till en helt annan sak och den tycker jag är väldigt väsentlig och kommer nu att ta upp på bloggen, för det stör och irriterar mig något så fruktansvärt mycket. På min arbetsplats, så tycker jag att det vore en självklarhet att man hade någon slags chef att vända sig till även såklart när den ordinarie chefen försvinner på semester under midsommarveckan och blir borta hela 5 veckor och inte kommer tillbaka förens den 29 juli.

Jag blev i det närmaste helt frustrerad när jag i onsdags morse kom till jobbet och upptäckte när jag stämplade in att all min komp eller som vi på min arbetsplats kallar det för ATK hade försvunnit helt plötsligt och anledningen fick jag veta när jag i min tur kontakade lönekontort jag hade dagen innan på tisdagen tryckt någon timme innan ATK och dagen efter alltså förra onsdagen blev det så att jag stannade hemma p.ga privata själ.

Jag valde då att ringa numret till den tillförordnade chefen och förklarade vad som hade hänt och han i sin tur hänvisade mig bara tillbaka att vänta tills det att min ordinarie chef kommer tillbaka. Jag gav mig inte och envisades med att den tillförordnade chefen måste se till att jag får tillbaka min kompledighet (ATK) men fick nu till svar: Att han inte kan komma åt min chefs personalmapp i datorn.


Jag fick först inte fram ett ord utan hade i princip tappat hakan och talförmågan likaså under loppet av några sekunder, men jag fann mig snabbt snart igen och hörde jag verkligen rätt eller drev han med mig. Min ordinarie chef är på semester och ser till att skaffa sig ersättare och han man ska vända sig till om det är något som strular kommer alltså inte åt min chef personalmappar i datasystemet..?????


Jaha, ja det är så här det fungerar eller snarare INTE fungerar inom det företaget som jag är anställd inom.

Det är inte ofta som jag tänder till direkt på stubinen och ser rött när man inte har någon som helst chef att kunna kontakta med eventuella frågor. Det kan ju vara så att det även är flera utav mina kollegor som vill ha en viss kontakt med någon annan chef med frågor när den ordinarie är på semester. Jag tog reda på vem hans chef var i sin tur och satte mig och skrev ett långt mail till honom och förklarade att det inte kan gå till på detta sätt.Och på samma sätt så valde jag att kontakta en överordnad chef när jag hade en alldeles för översexuell ( och dessutom vid den tidpunkten var han min närmaste chef ) som vid flertal tillfällen yttrande väldigt olämpliga och saker om min utmanade klädstil (som för det mesta då var typ leggings och tunika eller linne.)

 

 

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards