Alla inlägg den 12 februari 2015

Av Sandra Sterner - 12 februari 2015 19:44

Jag börjar bli rysligt trött på denna vinter, med snö och is på gångvägarna. Alltså jag vet inte hur många gånger jag halkat till, men tack och lov lyckats parera för att inte ramla på marken, men visst vid 2-3 tillfälle så var det så fruktandsvärt halt så jag inte lyckades parera fallet och satte mig på baken. Nej, nu tycker i alla fall jag att det får lov att räcka med vinter och ser fram emot till att det blir vår och redan i slutet av nästa månad i mars så kan man ju säga att våren är igång.


I slutet av april vid Valborg, det var vid den tidpunkten för år 2008 som denna blogg föddes och i år blir det alltså 7 år som jag hållit på som bloggerska.


- Jaaa, vad kul att läsa på tv 4 att ett utav mina absoluta favorit tv-program kommer tillbaka i slutet av februari. Jag menar att det är Lets Dance. - Åh, jag verkligen älskar att se det dansprogrammet och det verkar ändå som om tv 4 fått ihop ett visst antal välkända ansikten, även om vissa utav dom för mig är helt okända och fullkomligt intetsägande deltagare.


På lördag på det den 14:e februari och Alla  -dag och det känns ju skönt att denna dag denna gång infaller på en helg.    Jag för min del tycker att man framför allt på Alla  -dag ska om man har barnet/barnen boende hos sig eller om dom som mina 3 utav dom är utflugna och bor i eget boende, men i alla fall så tycker jag att ens barn ska man uppvakta med en liten present eller åtminstående skicka en kärlekshälsning och en kram. För min egen skulle jag vilja uppvakta alla mina barn och ge dom en liten kärlekspresent eller åtminstående skicka en kärlekshälsning och en bamsekram för att just jag fått den enormt fina äran att vara mamma till: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline.


Nu en dikt:


Mina barn sett ur mina ögon är det vackraste som fötts. Bland alla miljarder spädbarn sedan tidernas gryning så är just alla mina barn dom mest fulländande. Jag har fått den stora gåvan att vara mamma till 6 härliga ungar och alla dom har sina speciella personligheter. Jag känner mig så stolt som får vara mamma till alla dessa barn. Jag förmodar att jag delar denna glädje och enorma kärlek med resten av jordens alla mammor och pappor.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards