Alla inlägg den 25 februari 2015

Av Sandra Sterner - 25 februari 2015 19:14

Jag känner verkligen nu för att få skriva av mig och det har att göra med att det är en person som jag stör mig på väldigt mycket. Detta är inte acceptabelt och ingen borde finna sig i att tåla att se denna vidrigt äckliga person Sissela Benn som spelar den fruktandsvärt osmakliga rollen som Filippa Bark, en funktionshindrad, utvecklingsstörd praktikant på SVT!!!!!!


Jag skäms eller snarare borde SVT och Melodifestvalen skämmas ögonen ur sig som tydligen tycker det är helt okej att få driva med handikappade, utvecklingsstörda personer. Jag skulle vilja riktiga en del kritik och sända en massa tistlar till dom ansvariga inom SVT och Melodifestivalen som låter denna Filippa Bark få driva och göra narr av utvecklingsstörda och handikappade.


Då jag nu ändå är i farten med att blogga så tänkte jag skriva att det brukar bli ett jäkla ståhej och rabalder i media och när t.ex homosexuella och invandrare blir diskriminerade på krogar, restauranger, anställningsinterjuver. Detta får man läsa om i tidningar och se på nyheterna på tv:n. Dom känner sig kränkta och förnedrade, och gör antagligen polisanmälen eller så en anmälan till Diskrimineringsombudsman.


I detta fall då när Filippa Bark spelar än förståndshandikappad, utvecklingsstörd praktikant, med glasögon tjocka som flaskbottnar. Kommer in eller snarare snubblar in på scenen och ser sig om vart någonstans hon ska slå ner sin ända och tränger sig ner mellan artisterna som man ser ler ansträngt, men man på deras ansiktsuttryck att dom tycker denna Filippa Bark är pinsam, och jobbig. När väl denna Filippa Bark öppnar munnen och rabblar sina konstiga frågor till artisterna och dom hinner inte ens svara innan hon spyr ut nästa olämliga fråga.


- Om ni på SVT tycker detta skulle vara roligt så har ni helt fel. Det är skitdåligt och totalt katastrof och det gör ont inom mig och i mitt hjärta ett se denna vidrigt elaka Filippa Bark driva med utvecklingsstörda i ett sådant stort tv sammahang som just Melodifestivalen är så borde NI snarast skärpa till er och ta bort denna Sissela Benn som spelar den osmakliga rollen som Filippa Bark.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards