Direktlänk till inlägg 25 februari 2015

Stoppa och få Filippa Bark att sluta!!!!

Av Sandra Sterner - 25 februari 2015 19:14

Jag känner verkligen nu för att få skriva av mig och det har att göra med att det är en person som jag stör mig på väldigt mycket. Detta är inte acceptabelt och ingen borde finna sig i att tåla att se denna vidrigt äckliga person Sissela Benn som spelar den fruktandsvärt osmakliga rollen som Filippa Bark, en funktionshindrad, utvecklingsstörd praktikant på SVT!!!!!!


Jag skäms eller snarare borde SVT och Melodifestvalen skämmas ögonen ur sig som tydligen tycker det är helt okej att få driva med handikappade, utvecklingsstörda personer. Jag skulle vilja riktiga en del kritik och sända en massa tistlar till dom ansvariga inom SVT och Melodifestivalen som låter denna Filippa Bark få driva och göra narr av utvecklingsstörda och handikappade.


Då jag nu ändå är i farten med att blogga så tänkte jag skriva att det brukar bli ett jäkla ståhej och rabalder i media och när t.ex homosexuella och invandrare blir diskriminerade på krogar, restauranger, anställningsinterjuver. Detta får man läsa om i tidningar och se på nyheterna på tv:n. Dom känner sig kränkta och förnedrade, och gör antagligen polisanmälen eller så en anmälan till Diskrimineringsombudsman.


I detta fall då när Filippa Bark spelar än förståndshandikappad, utvecklingsstörd praktikant, med glasögon tjocka som flaskbottnar. Kommer in eller snarare snubblar in på scenen och ser sig om vart någonstans hon ska slå ner sin ända och tränger sig ner mellan artisterna som man ser ler ansträngt, men man på deras ansiktsuttryck att dom tycker denna Filippa Bark är pinsam, och jobbig. När väl denna Filippa Bark öppnar munnen och rabblar sina konstiga frågor till artisterna och dom hinner inte ens svara innan hon spyr ut nästa olämliga fråga.


- Om ni på SVT tycker detta skulle vara roligt så har ni helt fel. Det är skitdåligt och totalt katastrof och det gör ont inom mig och i mitt hjärta ett se denna vidrigt elaka Filippa Bark driva med utvecklingsstörda i ett sådant stort tv sammahang som just Melodifestivalen är så borde NI snarast skärpa till er och ta bort denna Sissela Benn som spelar den osmakliga rollen som Filippa Bark.

 
 
Emma

Emma

28 februari 2015 10:46

Håller fullständigt med! Jag vill slita av öronen när hon dyker upp i rutan, tycker hon är så äckligt dryg!

http://enemma.webblogg.se

Sandra Sterner

28 februari 2015 16:26

Hej Emma!

Jag tycker precis samma sak som dig om den där Philippa Bark och kommer inte se någon Melodifestival i kväll.
Med vänlig hälsning
Sandra

 
Ingen bild

Inger

28 februari 2015 22:09

Filippa Bark kopierer Sarah Millican - British standup com.

Sandra Sterner

2 mars 2015 18:58

Jag känner tyvärr inte till denna Sarah Milliican, utan har bara fått en fruktandsvärt avsky och illamående mot denna Philppa Bark som tydligen tycks tycka det är roligt att spela handikappad. Sett i mina ögon är detta inte roligt och sådan sjuk humor hör verkligen inte hemma i Melodifestivalen.

 
Ingen bild

Björn Gustavsson

14 mars 2015 21:00

Håller fullsändigt med dig Sandra.
Att det sen inte är ok att i sin tur driva med F

Sandra Sterner

15 mars 2015 10:02

Hej Björn!

Det känns bra att det finns flera än mig som avskyr denna Filippa Bark. Jag ser inte längre på Melodifestivalen. Det finns andra kanaler att se på.
Ha en fortsatt trevlig dag :)
//

Sandra

 
Ingen bild

Jonas

14 mars 2015 21:17

Man förstår ingenting, hur kan SVT låta denna skit dra ned programmet fullständigt. Vem kan tycka att detta är roligt? Jag stänger av ljudet när hon dyker upp, jag blir förbannad bara jag hör hennes röst. Nu gråter hon ut i media och är ledsen. Jag tycker inte det minsta sund om henne och jag önskar henne all skit hon kan få. Har man inte större självinsikt än att man själv tror att detta är roligt så är det något allvarligt fel på den här människan. Hur sedan det är möjligt att SVT låter detta ske är en fullständig gåta, någon borde få jättemycket sparken för detta. Tack för att jag fick skriva av mig!

Sandra Sterner

15 mars 2015 10:00

Hej Jonas!

Det är bara trevligt att få kommentarer :)
Ja, det verkar som det är flera än mig som avskyr denna Filippa Bark och anser att SVT gjorde sitt livs tabbe när dom skrev kontrakt med henne. Jag väljer som jag skrivit i min blogg att inte längre se Melodifestivalen. Det finns andra kanaler att se på istället.
Tack för din kommentar och önskar dig en trevlig dag.

//
Sandra

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra Sterner - 24 juni 2016 12:06


      Jag önskar alla mina läsare en trevlig midsommar och som vanligt när det är midsommar ( precis som förra året, då det spöregnade) så är idag himlen här nere i Nynäshamn alldeles övermulen och grå och det ser ut som det vilken sekund som...

Av Sandra Sterner - 14 juni 2016 22:17

Jag är borta nästan hela dagarna, men kan inte önska mig bättre arbete och arbetsuppgifter än just dom jag har idag. Men vad är det man säger borta bra, men hemma allra bäst. Idag blev det till fast jag fick dåligt samvete över att gå lite tidigare, ...

Av Sandra Sterner - 11 juni 2016 16:47

  Jösses, alltså var är det för fel i huvudet på vissa folk. Som idag hade jag bokat tid i min tvättstuga klockan 15.00 och då tvättstugan ligger i ett annat hus så gick jag hemifrån några minuter innan. Man går först igenom en källardörr och igeno...

Av Sandra Sterner - 8 juni 2016 17:07

Igår var det sista dagen för Caroline i grundskolan och hon tilldelades väldigt bra betyg ifrån sin lärare och stolt visade hon upp för mig 2 stycken A i betyg och i dom andra ämnen hade hon fått B och ett endaste C fick hon. Jag kunde inte ha blivit...

Av Sandra Sterner - 5 juni 2016 16:11

Ja, som en del utav er kanske har märkt så har Metrobloggen legat nere under förra veckan. Jag gjorde några försök att logga in, men utan något som helst resultat. Det var antagligen så att själva blogg serven behövde uppdateras. Nu i alla fall så fu...

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards