Alla inlägg den 3 augusti 2011

Av Sandra Sterner - 3 augusti 2011 13:19

 

Jag är rasade förbannad på den nya Metrobloggen!! Det har nu varit så att det under flera dagar att jag INTE ALLS kan komma in på min blogg och dom få enstaka gångerna jag lyckats komma in på min blogg, så har det gått i snigelfart. Jag har givetsvis skrivit och frågat dom på virutel Media och även supporten, men INTE fått något svar alls. Jag antar att det inte bara är jag som är upprörd över hur den nya (numera dåliga) Metroblogg sköts, och jag som trodde från början att den skulle bli så mycket bättre efter det att den togs över av viruel media, men ack vad fel jag hade. Tyvärr visar det sig att den har blivit ännu sämre, än hur den gamla Metrobloggen sköttes.


Nåväl, nu över till hur det gick med flytten, och den gick förhållandsvis bra. Det tog mig ca: 3 dagar innan jag fick upp allting  från alla kartonger och stora svarta sopsäckar.Under dom alla åren i en stor 5:a på 118 kvm så drar man på sig en massa möbler och annat bråte, småprylar m.m och när man sedan flyttar till en mindre lägenhet så går det ju bara inte att få in allting i en 2:a på 68 kvm. Jag har nu ställt ner lite utav alla pinaler i mitt källarförråd och det andra får Elias och Maja sälja uppe på loppisen nu på lördag.


Just nu har jag även satt igång med att renovera lägenheten litegrann och det är bl.a köket och Carolines rum som ska få lite nya fräscha, snygga tapeter och lite färg. Jag kommer att fota före och efter bilder på hur rummen ser ut och lägga upp det vid ett senare tillfälle på bloggen.


Nej, nu är det nya tag som gäller och nu ska jag fortsätta med målningen.

 


 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards