Alla inlägg den 17 augusti 2011

Av Sandra Sterner - 17 augusti 2011 23:45

Åh, sådan gläjande nyhet att läsa på nätet att kronprinsessan Victoria och prins Daniel nu väntar sitt första barn. Jaa, även dom fick till det till slut och är övertygade om (särskilt Victoria verkar vara väldigt barnkär) om att dom kommer att bli fantastika bra föräldrar när deras lilla prinsessa/prins kommer i mars.


Nu över till helt andra saker och det är att jag har märkt den sista tiden, och det är särskilt när jag sätter mig vid datorn eller om det är lite för svag belysningen att min syn har blivit något sämre. Emellanåt så kan jag vara lite "dumsnål" så istället för att egentligen gå till en optiker för att kolla hur synen är egentligen så går jag och köper ett par enkla och vanliga läsglasögon på en butik. Så fort jag prövade dom så märkte jag en skillnad och tänkte: " Wow, vilken bra syn jag fick", men samtidigt då jag aldrig haft glasögon tidigare så kände jag inte heller direkt att jag ville bära dom på mig med en gång, man måste vänja sig vid dom först. Jag märker en enorm skillnad från förut särskilt då jag sätter mig framför datorn och ska läsa vad dom händer i världen, och  även förstås när jag ska uppdatera min blogg.


Nej, nu hade jag faktiskt tänkt avrunda denna dag och strax göra mig redo för natten....Godnatt.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards