Alla inlägg den 26 augusti 2012

Av Sandra Sterner - 26 augusti 2012 18:38

Så var det då söndag, och vädret är väl som man kan förvänta sig i slutet av augusti...övermulet, med regn och tidigare mullrade det ute. Nog märks det alltid att dom varma sköna sommar dagarna nu är över.


Sommaren har gått mot sitt slut och hösten börjar alltmer närma sig med stormsteg.


 

I måndags började Caroline i 6:e klass i sin nya skola och numera tillhör hon högstadiet och när hon kom hem talade hon om att  hon dagen efter behövde ha med sig ett hänglås till skolan, då eleverna nu har skåp ute i korridoren. Fast det bara har gått 1 vecka för Caroline i den nya skolan, så verkar det som hon har anpassat sig väldigt fort med den nya miljön som numera är på högstadiet, läraren och dom nya eleverna.


Just söndagar försöker jag ju ha som vilodagen, men det blir ju inte alltid så att man kan ta det riktigt lugnt på söndagar och det blir annat som kommer emellan. Men denna söndag har jag vigt till att enbart bara ligga raklång i soffan och bara slappa och ta det lugnt och kollat på tv:n.


I morgon startar en ny vecka och det är inte att räkna med att ha någon som helst sovmorgon, utan stiga upp i ottan som numera gäller för mig och åka iväg och jobba.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards