Alla inlägg den 28 augusti 2012

Av Sandra Sterner - 28 augusti 2012 20:08

Idag är det en sådan här dag då jag kände mig helt och fullkomligt slut när jag kom hem efter jobbet idag. Det var lagom mycket att göra på jobbet idag, men vissa dagar så känns det lite mera stressigare än andra dagar, men samtidigt så är jag super nöjd över att ha ett väldigt fritt jobb och sitta och köra bil är ju faktiskt riktigt kul.

 

  

 

 

När man far och flänger som jag gör och kör (förstås) mellan alla som ska ha levernas så får man även chansen att vistas ute och när väl vädergudarna tillåter att det är behagligt väder då trivs jag som allra bäst utomhus. Hmm, det återstår att se hur kul det blir när hösten kommer igång på riktigt och regnet står som spön i backen och sedan väntar den kalla, snö-slaskiga vintern.

 

I morgon blir det till att möta Carolines pappa Jonny i familjerätten, det är nu i det närmaste helt klart, det återstår bara lite pappers exercis, som ska skrivas under utav honom, så blir jag sedan ensam vårdnadshavare till Caroline. Att man är två om att sätta ett barn till värden är ju enkelt att förstå, men sedan (även om man skiljer sig) så tycker iallafall jag att den andra föräldern, ska bry sig lite mera om att träffa barnet lite mera än typ bara 3-4-5 gånger per/år. Då nu den andra föräldern, som nu i detta fall gäller Jonny och hans dotter Caroline och jag var tillsammans på Gröna Lund några veckor efter midsommar och efter att vi gått och strosat runt på tivolit i 1 timme så ringer Jonnys mobil och det var en utav hans polare och han ursäktade sig: Att man måste ställa upp för sina polare också" Detta trots att Caroline, bönade och bad med tårar i ögonen och ville så gärna att hennes pappa skulle stanna kvar ett tag till.

 

Likaså så har det varit vid Caroline i det närmaste alla skolavslutningar. förutom förra året och det var den ända gången som han kom på sin dotter skolavslutning. Förutom detta så kom även Caroline pappa (och det skrev jag även om i min blogg, men det var typ ett par år sedan.) Nåväl Caroline fyllde iallafall år och jag hade bjudit hem Jonny och hans dåvarande flickvän Sabina och hennes 2 småbarn. Det blev både middag och efteråt bullar, kakor och tårta med läsk och kaffe. Det som jag absolut inte trodde skulle hända och dessvärre skedde var följande: Caroline pappa tillsammans med sin tjej och barn i släptåg dök upp på dotterns födelsedagsfest, utan att ha köpt något present. Deras dåliga bortförklaring att dom hade "råkat" glömma bort att köpa en present till Caroline, var bland det sämste ursäkterna som jag hört..någonsin. Men att dyka upp på sin dotter födelsedag, utan att ta med sig något var rent utsagt för jävligt.

 

Likaså var det när Carolines skulle döpas, viket blev lite senare för just henne, om man nu jämnför med hennes övriga större syskon, som döptes när dom var små bebisar och var inte mera än 4-5 månader. Just när Caroline var i den åldern så separerade jag ifrån hennes pappa och det blev liksom aldrig av när hon fortfarande var liten och go. Numera är hon i och för sig minstingen och den yngsta bland mina alla barn, men även Caroline börjar bli en stor tjej och nästa år blir hon tonåring. Min unga fröken har en enorm stark vilja och bestämdhet och det är knappt ordet envisare räcker till...hon ger sig sällan i första taget och det blir ofta en dragkamp mellan mor och dotter. Det var många år som passerade innan det till slut blev dags för Caroline att döpas. Det blev bara ett dop för dom allra närmaste och ett fåtal vänner och Caroline pappa kom faktiskt till själva dopet.

 

Efteråt så skulle jag hemma bjuda på tårta och kaffe/läsk hemma hos mig. Jag trodde givetvis att samtliga utav gästerna inklusive Carolines pappa skulle följa med, men det kunde han förstås inte göra då han skulle gå på Taekwondo träning.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards