Alla inlägg den 8 september 2013

Av Sandra Sterner - 8 september 2013 16:19

Det verkar ju inte längre som " Sommaren är kort och det mesta regnar bort" utan nu trots att det är september månad och man är ju egentligen mera van vid att det ska typ regna, blåsa och vara riktigt sådant där höstväder ute. Men icke då, det är bara att se ut så ser man hur underbart vackert väder det är med stålande solsken, och tror faktiskt var och varenda kotte gillar att sommaren fortsätter några veckor till.


Idag blev det i alla fall ingen tur till Lännas bagageluckeloppis, som börjar gå mot sitt slut. Den sista söndagen i september är det sista gången för i år, sedan bommas den igen. För att sedan öppna i maj igen.

Det blev istället till att göra en ordentlig storstädning här hemma. Ut med alla mattorna, som ska tvättas i Grovtvättstugan i veckan ( fanns ingen ledig tid idag) och sedan dammsuga och torka av alla golven och damma av alla hyllor och fönsterbrädor.


Puh, det var både jobbigt och svettigt, men det behövdes verkligen göras och efter ett par timmar så var hemmet rent och fräscht igen.


Jag läste häromdagen på nätet när  President Barack Obama var på besök här i Sverige och träffade våran Stadsminister Fredrik Reinfeldt, som i släptåg även (tyvärr) hade bjudit in  Islands statsminister Sigmundur Davíð Gunnlaugsson, som dagen till ära inför mötet med USA president Barack Obama valt att sätta på sig 2 par HELT OLIKA PAR SKOR!!!


Jag trodde först det var ett dåligt skämt, som någon journalist hade skrivit om, men det var det visade sig inte alls vara något ploj grej, utan snarare var det så att: Islands statsminister Sigmundur Davíð Gunnlaugsson, dagen till ära hade valt eller snarare tyckt att det var mode eller inne att ha 2 par helt olika par skor på fötterna inför mötet.

Förlåt, men det gick liksom inte att hålla sig för skratt när jag läste artikeln som Aftonbladet hade skrivit om. 


Den ena foten utav Islands statsminister Sigmundur Davíð Gunnlaugsson, hade svullnat upp och det var därför han hade kränkt ner den större, svullnade foten i en gympasko, medans den andra fossingen fick det bli en något finare doja på. Ja, det är väl så att smaken är som baken och den är ju som sagt delad mitt itu! Men nog kan man väl ändå tycka, som Stadsminsiter i Island, att man ändå har litegrann eller hum om mode och klädsmak och väljer att sätta på sig 2 identiska skor på båda fötterna.

 


En bild säger ju mera än tusen ord...sägs det ju heta. En sådan här mode tabbe kan väl ända inte en Stadsminister göra, såsom Islands Sigmundur Davíð Gunnlaugsson, gjorde inför mötet med Presidenten Barack Obama. Av döma av bilden så undrar jag var det är som Presidenten Barack Obama har så roligt åt och det ser nästan ut som han står framåtlutad och garvar och inom kort viker han sig kanske dubbelt av skratt.   

 

 

   

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards