Alla inlägg den 15 september 2013

Av Sandra Sterner - 15 september 2013 16:57

Japp, så var det sista dagen på denna vecka, i morgon väntar en ny vecka med massor och en massa jobb, vilket jag inte alls har någonting emot, utan snarare tvärtom är jag hellre en sådan som har något att göra på jobbet, än att typ sitta och rulla tummarna dagarna långa.


Denna helg har Caroline tillbringat hemma hos Johan, Lizzy och sina bröder Niclas och Tobias. Det finns inte ord att beskriva så mycket tacksamhet, som jag känner för Johan, som är så otroligt schysst och snäll och ställer upp och hämtar upp Caroline här hemma i fredags och idag på eftermiddagen körde henne tillbaka hem. Det var en trött tjej som kom hem idag, men som alltid när hon varit på besök hemma hos Johan och sina bröder så har hon mycket att prata om när hon kommer hem.


Jag har idag känt mig så trött och sömning att jag bara skulle vilja lägga mig ner i sängen och sova, men det blir inget med det, då det finns en del hushållsuppgifter att ta itu med och det är sådant man får ta tag i på helgerna som man inte alltid hinner att göra på veckodagarna när man jobbar.


En annan sak som stör och irriterar mig något så fruktandsvärt och det är när man pratar med "vissa personer" som jag ändå tycker borde kunna ge och även veta svar på ens frågor när det gäller en del funderingar om en viss fortsättning på ett ställe!! Och till svar får man: Jag vet inte..! eller Jag kan inte svara på det just nu?

Exakt samma upprepning har jag hört yttras från dessa personer och det är för mig så frustrerade när man ALDRIG kan få svar på sina frågor och funderingar!!!!


Hmm, ja, säg mig hur länge detta ska pågå...egentligen!


Ja, det kanske är lika bra att köra med samma låga diskussion som dom inblandande som alltid svarar mig med samma sak: Jag vet inte eller så varva det med svaret: Jag kan förtillfället inte ge svar på din fråga...?

 

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards