Alla inlägg den 7 september 2012

Av Sandra Sterner - 7 september 2012 22:59

Jag tycker denna vecka har gått i väldig fart och man kan kanske säga att det "swissat" förbi, för nu har det redan gått och blivit fredag.

 

Idag kom även Caroline hem, efter att ha varit borta från sin mamma i 2-dagar, men redan bara någon timme efter det att hon kommit hem ifrån fritidset så var det dags för henne att ge sig av tillbaka till fritiset som även vissa kvällar fungerar som en slags ungdomsgård och ikväll var det disco där mellan klockan 19.00-21.30, men som så länge till 21.30 fick den unga fröken inte stanna, utan som längst till 20.30 men redan vid 20-tiden så ringde Caroline ifrån sin mobil och talade om att hon var på väg hem. Just nu så känns det som om Caroline är i en övergångsålder ( oj, då det kanske lät lite fel) men det känns så iallafall. Man kanske även kalla kan det ett stadium och att alla barn utvecklas ju som i ett "trappsteg" ett tag kan det stå still och man märker kanske inte att ens barn utvecklas och plötsligt märker man och kommer till insikt att "ojdå" eller "aha" se här och märker att barnet har hoppat upp yttligare ett trappsteg i utvecklingen. Det jag menar med det här med att Caroline är i en "övergångsålder" det har att göra med att hon snart fyller 12-år och skulle vilja beskriva att Caroline har kommit in i en förpubertets ålder och ena dagen så är hon som man är van att se henne men sedan en tid tillbaka ( ungefär när hon var på Gotland med sitt fritids) så märktes det att hon hade hoppat upp flera trappsteg i sin utveckling. Jaa, det är bara för mig att inse att även min yngsta nu snart är på väg att bli en stor tjej och nästa år blir hon 13 år och efter det är det bara 5 år kvar tills hon blir 18 år....(OH MY GOD..and only to realize that they sweet little children, years are gone.   

 

Så frågan är: Vad gör man sedan med all den tid man får över när man inte längre har barn som behöver en...? Jag för min del skulle i det närmaste vilja påstå att man mer eller mindre har glömt bort hur ens liv var när man inte hade barn...och JA hur egentligen var livet innan man fick barn! Hmm, det gäller att tänka tillbaka en många herrans år tillbaka...och vad gjorde man då när man inte jobbade eller var och varannan helg var man ute och festade.

 

 

 

I morgon står på schemat eller agendan: Shopping och Caroline har beordrat sin mamma att hon både vill ha både nya kläder och en mera mera moderiktig skolväska,den hon just nu har har hon gnällt över är alldeles för barnslig och som hon beskrev här om dagen: Morsan, det förstår du väl att man inte kan ha en rosa ryggsäck till skolväska i högstadiet..?

 

Jag bara: Nähä och vad är det för fel med det då...!

 

- Åhh, typiskt dig morsan! Du fattar visst inget...! Så i morgon blir det till att shoppa både lite nya kläder till fröken och en ny skolväska.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards