Alla inlägg den 15 september 2012

Av Sandra Sterner - 15 september 2012 19:00

Idag tog jag mig nu efter ett alldeles för långt uppehåll itu med att ge mig attan på att börja med min powerwalk igen. Det har gått så lång tid nu sist jag satte på mig träningskläderna och snörade på mig gympskorna att jag faktiskt inte ens kommer ihåg det.

 

Fy fan min kondis är just nu = NOLL och flåsade, flämtade, pustade och svettades som värsta otränade fettot!! Det var nästan på vippen att jag höll på att ge upp när jag gick och emellanåt småjoggade i motionspåret och det blev iallfall närmare 1 mil fram-och-tillbaka.Jag både skäms och står knappt ut med mig själv att jag inte under flera månader har brytt mig om att se till att vara ute och motioner/powerwalkat, och nu när jag idag satte igång igen så tog det emot så mycket, det var som om hela kroppen skrek vänd tillbaka och sluta upp med det här!! Men det handlar ju bara om att jag just nu är otränad och bara man ger sig tusan på att se till att göra det oftare så blir det allt lättare och ska även ge mig ut i morgon igen.

 

Det var en sak som slog mig när jag kom hem och det var att när jag som verkligen älskar allt som har med Shopping att göra och kan spendera flera timmar att gå runt inne i stan och i olika butiker och det är ju också i och för sig en slags motion, men den blir man ju inte alls utmattat och slut utav.....utan endast bara väldigt glad när man lyckats hitta något snyggt klädesplagg eller skor.


Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards