Alla inlägg den 12 september 2012

Av Sandra Sterner - 12 september 2012 22:27

Nu när kvällen börjar går mot sitt slut och faktisk också mina krafter och så fort bloggen är klar så kommer jag gå och lägga mig.


Idag har det varit lite nya upplevelser och intryck för mig och de kan faktiskt mycket väl vara något som passar mig.

 

Så var har hänt mera då...! Jo visst idag skulle Caroline och dessutom hela högstadiet i hennes skola ha något som heter "Skoljoggen" och i info bladet från skolan hade det stått att eleverna "Skulle springa för livet" ( vilket antagligen Caroline hade tagit direkt på ordet) Då det skulle vara hela dagen, så skulle eleverna ha med sig egen matsäck, dryck och frukt och givetvis ha på sig när dom kom till skolan joggingkläder och gympaskor.. (just det Caroline gympa skor)

 

 

 

Jag hade kvällen innan fixat ordning matsäck, dryck som jag ställt i en mini kylväska i kylskåpet så det var bara för Caroline plocka ut den från kylskåpet när hon åkte iväg till skolan. Likaså så hade jag sett till att plocka fram Caroline rosa/vita adidas träningsoverall och hade sagt till henne att se nu för Guds skull till att du sätter på dig dina vita gympaskor innan jag tog bilen och åkte iväg till jobbet och inte dina svarta kängor...och är det förstått Caroline.

 

- Ja, ja mamma ska göra det! Du kan åka nu.

 

Jag åkte iväg till jobbet och hoppades att Caroline och hennes klass skulle ha en trevlig utedag med "Skoljoggning".....men men när det gäller min dotter så vet man aldrig riktigt vart man har henne. Jag kommer hem på eftermiddagen och upptäcker att Caroline vita gympaskor står kvar i hallen och döm till min fasa så är dom svarta kängorna med klack på 5 cm puts väck. En halvtimme senare kommer mitt glada yrväder hem och klädd precis som enligt läraren hade uttryckt sig i info blandet i jogginkläder, men dock INTE i gympaskor utan istället satt sig på tvären och trotsat och valde istället till sin rosa/vita joggingoverall ha ett par svara kängor.

Mina ögon spärrades upp och jag bara stod och gapade innan jag fick fram några ord....och sa sedan: Jaså Caroline så varför denna utstyrsel som att matcha joggingkläder tillsammans med ett par svarta kängor?? Ni skulle ju ut och jogga med skolan idag och "Springa för livet"

 

Till svar fick jag följande: Morsan, vem tror du pallar med att springa och det var ju därför som jag satte på mig kängorna! Nu slapp jag jogga och fick istället promenera. Ja, det är min unge det och det är det här som jag bl.a menar med att hon är i en övergångsålder och sätter sig titt som tätt på tvären.




Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards