Alla inlägg den 8 september 2012

Av Sandra Sterner - 8 september 2012 22:58

  En sak som är 100% säker och det är att mitt yrväder till dotter har precis som mig ett väldigt stort intresse för kläder och styling och vi gillar nästan även samma sorts stil på kläder, men Caroline är lite mera "tokig" i att det ska vara lite mera glitter på kläderna. Är det inte så man säger att: Sådan moder är eller snarare blir sådan dotter och mitt lilla äpple som Caroline är har inte fallit så långt ifrån trädet.

Som alltid gör vi våra fynd i second hand butiker lite varstans runt om i stan, men tyvärr det som Caroline egentligen var ute efter och det var en ny skolväska, det fann hon ingen som föll henne i smaken och det blir till att leta vidare under nästa vecka.

Dagens shopping blev iallafall detta:

 

 

Till Caroline:

 


 

En svart kjol med volang och högst upp ett resår runt om med glitter


 

En svart tunika med tryck av spindelväv av glitter...förstås


 

Till sist ett par svart glittrande paljett leggings

 

Till mig:


 

Ett par svart byxor med silver tråd och på sidan av benet går det liksom upp en liten bit utav slits...skit snygga när dom sitter på.



Ett litet vågat köp men så är jag också lite egen med min stil på kläder och skulle verkligen om något vilja designa egna plagg. Men även dessa silvriga lame leggings blev dagens köp.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards