Alla inlägg den 21 januari 2015

Av Sandra Sterner - 21 januari 2015 21:38

Jag satt tidigare ikväll och funderade ut vad jag skulle skriva i dagens blogginlägg och kom inte direkt på något speciellt att skriva om. Istället bestämde jag mig för att kika in på min facebook sida och såg där att några utav mina vänner hade lagt ut bilder som visade att det idag den 21:a januari är Kramens dag!!

Alltså jag hade inte den blekaste aning att det fanns "Kramens dag" och var liksom tvungen att söka lite om det på nätet och såhär stod det:En kram är en fin, värmande och vänlig gest som kan ge stöd och tröst. En kram kan vara så mycket och betyda så mycket, den 21 januari varje år firas Kramens dag. Dagen firas för att uppmärksamma kramen och dess betydelse och för att vi ska få en chans att kramas lite extra. Om du inte vill göra det så kan du alltid krama alla i din närhet en extra gång.


Jag älskar att krama och hålla om mina barn och skickar idag en riktigt stor bamse kram till dom alla mina barn.   


 


Till alla mina läsare så hoppas jag ni får många kramar i dag och att ni även delar med er utav kramar till era nära och kära.


Visste ni förresten att det finns olika sorters kramar och dessa fann jag när jag kollade på nätet:


1. Pang på-kramen



  



2. Gruppkramen



 

 


3. Ensamkramen


 


4. Den motvilliga kramen


 


5. Bakhålls-kramen


 


6. Bröstkvävnings-kramen


 


7. Smyga sig på-kramen


 


8. Kom i min famn-kramen


 


9. Nästan-kramen


 

 


 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards