Alla inlägg den 12 juli 2009

Av Sandra Sterner - 12 juli 2009 22:00

Vi valde ändå till slut att stanna hemma ikväll. Tidigare under dagen var vi både lite i valet och kvalet om vi skulle gå på festen ikväll eller inte.


Både ska vi upp tidigt i morgon, och åka iväg, och jobba. Om vi båda hade haft semester, så hade saken varit annorlunda. Då behöver man inte gå upp i ottan, utan kan unna sig sovmorgon.


Sedan var vi ju på Cafe Opera, förra lördagen, och jag ville då väldigt gärna fira 4 th of July, and USA national day. Vi hade det jättetrevlig, och mysigt på deras fina uteservering.


I stället blev det en trevlig day här hemma, tillsammans med familjen. Caroline och Micke, ville gärna gå ut i skogen, och kolla om det kommit upp några blåbär. Jag var först skeptisk,och trodde inte alls att det redan kommit upp några bär. Men där fick jag tji, och det visade sig finnas en hel del.


 

Caroline, som plockar handen full.

 


Caroline, lirar (gitarr) på en pinne.


Micke på ett utav sina allra bästa spexhumör, och han gör allt för att få en att börja skratta.


Jag ropade på honom, och bad honom vända sig om. Men inte blev det bättre stil på honom för det....(hopplöst fall)


                                

Till slut skärpte han till sig.


Nu var det färdigplockat, och nu lämnar vi skogen för denna gång.

Pajer av alla de slag är väldigt uppskattat av många i familjen, och nu finns det blåbär, så att det räcker för att baka både 1-2 pajer.


 

 
Skrivet av Sandra 12 juli 2009 klockan 22:04
 
 

Av Sandra Sterner - 12 juli 2009 11:30

Ska strax åka iväg upp till Haninge Centrum för att inskaffa mig på lite grejer som börjar ta slut här hemma.


I kväll anordnar skivbolaget Sony Music tillsammans med Cafe Opera en exklusiv förfest, inför Britney Spears kommande spelningar.


Både jag och Micke, är inbjudna till kvällens festligheter. Men tror inte varken jag eller Micke orkar gå ut och festa sent en söndagkväll, och sedan gå upp tidigt på måndagsmorgonen för att åka iväg till jobbet. Tack för inbjudan, men denna gång väljer vi troligtvis att stanna hemma.

 

Skrivet av Sandra 12 juli 2009 klockan 11:29

Av Sandra Sterner - 12 juli 2009 00:45

Nu kommer det ett litet sent nattinlägg....men bättre sent en aldrig.

Har haft en underbar trevlig dag här hemma, tillsammans med min lilla solstråle Caroline och Micke.


Idag har bloggen helt enkelt fått vänta, har inte heller haft så stor enorm lust över att sätta mig framför dataskärmen. Pratade med Micke tidigare under kvällen, om han tyckte att mitt bloggande tar upp för mycket tid. Till svar fick jag att han ibland, kan tycka att jag lägger för mycket av min privata lilla lediga tid till att skriva på bloggen, istället för att umgås med familjen.


För mig är min familjen det viktigaste, och alla mina underbara barn som jag älskar mest över allt annat.


Som alltid försöker jag vara alla till lags, men ibland hinner man bara inte med allting. Själv har jag tappat räkning på hur många gånger jag har fått pusslat ihop det med tider för att stressa iväg till möten, och sedan  vidare för jobba kväll, och ovanpå det ska man vara mamma/fru och även hinna med att skriva blogg. 

Pratade i början av veckan med Nina, och nu på onsdag får vi besök ifrån Västerås,och det ska bli så skoj att få träffa Nina, Janne och söta Nova igen.


Skrivet av Sandra 12 juli 2009 klockan 00:49

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards