Alla inlägg den 21 juli 2009

Av Sandra Sterner - 21 juli 2009 12:00

Nu var jag tillbaka på bloggen igen, och nu är det dags att uppdatera lite grann om vad som har hänt.


Det är ju ändå en viss skara av läsare som följer min blogg, och jag tycker förstås bara det är roligt, att ni vill läsa om det jag skriver.


I går var det inte alls mycket att göra på jobbet, och vi slutade väldigt tidigt. Hemma vid pendeltågstationen, stod Micke och Caroline och väntade på mig. Caroline såg lite "full i sjutton ut" och höll sina barnhänder bakom sin rygg, och så säger hon:


- Mamma, vilken hand!


- Wow, surprise! Vad har du där bakom...


Jag valde Caroline högra hand, och det visade sig att hon under kvällen hade gjort ett nytt pärlhalsband till mig. Caroline har alltid varit väldigt förtjust i att hålla på med pärlor av alla de slag, och gör både halsband/armband och bygger pärlplattor.


I går innan jag skulle åka iväg till jobbet. Hann Caroline och jag åka upp till Handen för att kolla lite i affärer,och vi hittade en ny klädesbutik som hade öppnat en bit ifrån centrumet.


Vi blev båda lite nyfikna, och gick in för att kolla var det var för kläder dom hade där inne. Jag hittade själv inget som föll mig i smaken. Men det gjorde förstås Caroline, och det har jag skrivit förut i min blogg. Denna unga dam, är väldigt klädmedveten och har verkligen smak för kläder, och hon hittade förstås en klänning som hon absolut skulle ha.


- Mamma, vad finns provhytten jag vill pröva den här?


- Det ska du inte fråga mig om! Fråga istället damen i butiken.


- Okej.


Lillgammal som Caroline är så gick hon iväg till damen som stod bakom kassan, och frågade var det fanns ett provrum.


Damen som ägde butiken log mot Caroline, och visade henne var provrummet fanns.


Caroline klev in i provrummet, och innan hon drar för draperiet så säger hon: Tack, men nu klarar jag mig själv.


Damen kommer fram till mig, och ger mig komplimanger, att jag har en väldigt trevlig och artig liten flicka.


Strax efter det kommer Caroline ut ifrån provrummet, och säger...som så många gånger förrut: Snälla, mamma kan jag inte få denna fina klänning.


- Caroline, under förra veckan så fick du 2 st nya klänningar.


- Men snäälla...mamma..?


Damen i butiken ger Caroline beröm över vad fin hon var i klänningen, och frågar därefter om det går bra om hon får ta kort på oss.


Jag ville dock inte igår ställa upp på någon bild, men tyckte att Caroline själv fick välja om hon ville ställa upp på att bli fotat eller inte. Vilket hon förstås vill bli, och hon poserade så vant och fint...min lilla tjej.


Hon skulle även ha den nya klänningen på sig med en gång, och bad att damen i butiken skulle lägga hennes gamla klänning ( som var inköpt förra veckan) i en påse.


När vi kom hem, blev det min tur att ta fram kameran, och ta lite kort på min solstråle.


.

Jaaa, så fick Caroline återigen sin vilja igenom, det är inte det lättaste att säga nej till dom bedjade blå ögonen.


Damen i butiken verkade väldigt nöjd av att ha oss som kunder, för hon drog av hela 20% i rabatt på klänningen...och det är klart man blir glad och tacksam för det.


Skrivet av Sandra 21 juli 2009 klockan 12:01

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards