Alla inlägg den 19 juli 2009

Av Sandra Sterner - 19 juli 2009 18:45

Det har varit en jätteskön slappar söndag för samtliga här hemma idag, och det kan behövas även för mig ibland.


Vissa dagar har jag så mycket att göra, att jag inte förstår hur jag ska få tiden ska räcka till. Men söndagar är för mig heliga, och då passar jag på att vila upp mig.



Skulle egentligen haft semester i morgon, och 2 veckor framåt. Men i onsdags var jag tvungen att ta ledigt ifrån jobbet, p.ga att jag skulle iväg på en grej inne i stan.


På onsdagskvällen kom Nina, Janne och Nova. På torsdagen firade jag min födelesdag,och ville gärna vara hemma tillsammans med mina nära och kära.

I fredags ringde jag till en utav mina chefer på jobbet, och frågade om det gick att bryta min semster som egentligen skulle ha börjat i morgon, och "byta" ut den mot dagarna som jag varit hemma sedan i onsdags, och det var inga som helst problem att göra det.


Det passar mig perfekt, då slipper både jag och Caroline gå upp tidigt på måndags morgonen, och vi kan båda unna oss sovmorgon.

 

Skrivet av Sandra 19 juli 2009 klockan 18:40

Av Sandra Sterner - 19 juli 2009 11:30

Nu är det lugnt och stilla här hemma igen. Man vänjer sig rätt så fort med vid en viss ljudnivå, och av olika röster, och så Novas "bebisprat" 


Jag tillsammans med min dotter innan dom ska åka hem.

 

Nina och Nova


Janne

 

Men igår förmiddag packade Nina och Janne ihop sina saker dom hade med sig, och åkte hem till Västerås igen. Det återstår, och ser när vi kommer att träffas nästa gång.


 

Hade dagen innan pratat med mina kära pappa, som var ute på landstället som ligger ute på Gålö. Han och mamma tänkte komma förbi och hälsa på.

Så igår strax innan klockan hade blivit 13 så ringde det på våran ytterdörr. Jag satt ute i det vackra vädret, med en kopp kaffe och löste korsord, och njöt av den härliga solen som värmde så skönt.

 

Vissa dagar, blir jag en riktig "latmask" och det blev jag igår.

 

- Snälla, Micke kan inte du gå, och öppna....?

 

Schysst som Micke, är så lomade han iväg och öppnade dörren.

Själv satte jag kvar ute på baksidan, och var en "latmask"

Men tänkte efter att det hör jag faktiskt till vett och etikett att man går ut, och välkomnar dom som kommer, och hälsar på.

 

Det blev till slut fart på mig, och jag hann bara halvvägs in till hallen, innan jag springer på min pappa och mamma.  Dom hade köpt med sig en flaska vitt vin, blommor, jordgubbar (som jag älskar) vattenmelon, bullar, muffins, småkakor och en massa godis.

 

Dom här fina rosorna fick jag av pappa och mamma...tack!

 

Jag skyndade mig in i köket, och satte på kaffe, och dukade ut flera koppar på våran baksida. Lade upp bullarna, muffisarna och småkakorna på ett fat.

 

När det är vackert väder ute så vägrar jag att sitta inne, och jag dukade upp ute på våran baksida.

Både Micke, pappa och mamma, mumsade i sig av bullar, muffins och småkakorna, men jag tog inte en enda bulle eller kaka.Anledningen till att jag inte längre äter speciellt mycket bullar och kakor, har med att det brukar sätta sig över hela kroppen, (och specillet på magen) och numera är jag väldigt noggrann med vad jag stoppar i mig och äter.

 

Ute på baksidan med my daddy and my mammy

 

När vi hade fikat klart, och dukat av alla sötsaker. Var det dags att ta fram jordgubbarna, vattenmelonen och det vita vinet som dom hade haft med sig. 

 

Till dom "röda gubbarna" och melonen, blev det lite vitt vin till, men jag smuttade bara på en ½ glas.
 
Mamma, drack lite också, men pappa som skulle köra bil fick hålla sig till Fanta.
 
Micke ville inte heller ha något vin, då han tycker det är "kärringdricka".
 
Jordgubbarna, tillhör mina favoriter frukter och det blev inte många "gubbar" kvar i skålen när jag väl satte igång och mumsade i mig, och likadant var det med vattenmelonen.

 

Tiden går alltid fort när man har trevligt och det gjorde den förstås även igår. Nu hoppas jag inte att det tar lika lång tid som det gjorde sist innan vi ses igen.


Jag tillsammans, med min pappa som jag inte sett på nästan 4 år


Ger min pappa en puss på kinden, strax innan dom ska åka iväg. Jag hoppas att det inte tar lika lång tid tills nästa gång vi ses igen.


Skrivet av Sandra 19 juli 2009 klockan 11:27

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards