Alla inlägg den 4 juli 2010

Av Sandra Sterner - 4 juli 2010 11:00

Jag vet att det varit dåligt med uppdateringar från mig den sista tiden, men har helt enkelt inte haft tid att skriva på bloggen.

 

Idag söndag, och kan inte tycka annat än att detär så skönt och det är den dagen på hela veckan, som är tillängnat till att vara vilo och slappardag. Vädret är ju fortfarande kanon fint och solen skiner så skönt, och så fort jag är klar med skrivadet av bloggen så kommer jag att gå ut och sätta mig i solen igen.

 

Nu åter till gårdagen, och igår skulle Caroline till sin pappa Jonny som bor i Nynäshamn. Vi hade kommit övernes om att jag skulle komma ner och lämna av henne och så skulle han komma upp med henne till mig någon gång under eftermiddagen. Jag och Micke fortsatte några stationer till med pendeltåget, efter det att vi lämnat av Caroline till Jonny.

 

Själv saknar jag Nynäs otroligt mycket, och specillet nu på sommaren då det är ännu finare där nere och att det enligt många ligger i värdelns ände ser jag inte som några helst problem, och skulle absolut inte ha något emot att flytta tillbaka dit igen.

 

Vi hade en riktigt trevlig och barnfri dag igår och promenerade nere vi hamnen satte oss och åt en bit mat på resturangen Moulin Rogue.

 

  

Micke på ett utav sina många spex humör 

 

  

Sitter på den mysiga uteserveringen på Moulin Rogue

  

  

Micke njuter i solskenet efter en bit mat

 

 

När det började bli kvällen tyckte vi att det fick räcka med att vara ute och då bestämde vi oss för att åka hem. Usch, vilken värme så möttes oss inne i vårat hus när vi kom hem, och det var bara till att öppna altan dörren och fönstren, men det hjälpte knappat något det var så  kvaft och varmt inne.

 

Det är en himla tur att vi har en takfläkt i sovrummet som fick stå på snurra under hela natten och tack vare den gick det någorlunda bra att sova även om ljudet från fläkten var något störade, men fanns inte så många alternativ att välja mellan....lyssna på fläkten ljud eller ha den avstängd och då hade jag svettats ihjäl.

 

 

Skrivet av Sandra 4 juli 2010 klockan 11:00












Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards