Alla inlägg den 23 juli 2010

Av Sandra Sterner - 23 juli 2010 17:45

Då min vecka inte började allt för bra för min del, då jag drabbades av en lindrigare form av magsjuka, och inte kände att det fanns varken ork eller krafter till att jobba.

 

På onsdags morgonen kände jag mig ändå så pass bra att jag tänkte gå och jobba, men det blev istället bestämmt att jag tog med mig min lilla solstråle Caroline in till stan, och inne för det mesta går tiden alldeles för fort när man är där inne.

 

Vi kom hem när klockan var närmare 18-tiden, och hade tänkt tillbringa min onsdag kväll framför tv.n med familjen, men det tyckte inte alls Micke att vi skulle göra!! Han ville nämligen bjuda ut mig....?  Först var jag lite tveksam över att gå ut en onsdag, och samtidigt så hade jag varit med Caroline inne i stan större delen av dagen, och visste inte om jag skulle orka med en utekväll. Hade ju som sagt dagen innan legat för ankare i sängen, med magont och ett fruktansvärt illamåande.

 

Ska nog akta mig för att kalla Micke "torrbollen" som jag skrev om för ca: 2 veckor sedan. Då det var jag som ville gå ut och han som ville göra något annat. Vilket inte var något som jag direkt uppskattade, ( men det är tyvärr Micke i ett NÖTSKAL) annars så vore det inte han. Men för att visa honom att jag inte gillade det han sysslade med så fixade jag barnvakt till Caroline och åkte sedan hem för att göra mig i ordning och för att sedan gå ut och ha roligt på egen hand.

 

Nu åter till onsdag kvällen, och Micke som insisterade på att vi skulle gå ut och ha en mysig och trevlig kväll på tu hand. Jag gav med mig efter ett tag, men hade som villkor ett krav över att få välja vilket ställe vi skulle gå till och då jag är väldigt förtjust i att se Live band spela.

 

Så hamnade vi på samma ställe som jag var på för 2 veckor sedan och det var Engelen i Gamla Stan....ett rätt så mysigt, men ack så fruktansvärt litet och trångt det är där inne.

 

Micke sitter och tar det lugnt på uteserveringen

 

Jag kände mig inte helt 100 och kände mig lite småtrött, men kollade in bandet som spelade för kvällen. 

 

Vi hade det ändå rätt så trevligt ute och bandet som lirade den kvällen, var något sådär att lyssna på, och strax efter midnatt bröt vi upp och åkte hem igen.

 

Skrivet av Sandra 23 juli 2010 klockan 17:45

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards