Alla inlägg den 18 juli 2010

Av Sandra Sterner - 18 juli 2010 19:00

Jag kör på med min andra blogg för idag, det blev ju inget skrivet igår och då blir det en extra idag istället. Känner att jag vill vara lite schysst mot mina läsare.

 

I morse när jag vakande såg det alldeles övermulet och grått ute och trodde först att det skulle bli regn. Jag hade läst på nätet och även hört på väderleksrapporten på tv:n att det skulle bli en riktigt stort åskoväder och en massa regn som skulle dra förbi, men inget som jag ännu har sett skymten av.

 

Vi satte oss ändå ute på våran baksida för att äta frukost och alltefter som dagen gick så klarnade det upp och solen började skina och det blev så där klibbigt varmt och kvaft igen, och man vet knappast snart vart man ska ta vägen. Det blir väl till att man snart får bosätta sig i badrummet och stå under den sköna strilande duschen för att svalka av sig...Oh, air conditioning skulle jag gärna vilja ha!!

 

Till slut blev det så jobbigt att sitta ute och svettas att vi bestämde oss för att göra som dom gör i många andra länder, när det är så varmt ute. Vi tog oss en siesta och gick in för att vila en stund.

 

Utvilade och pigga

 

Nu är vi utvilade och pigga och tänkte att jag skulle fortsätta att titta lite på ett tv-program som jag igår för första gången börjde titta på och det hette "Jon & Kate plus 8 children"  och det är precis så många ungar som jag och Micke har tillsammans.

 

 

Skrivet av Sandra 18 juli 2010 klockan 18:48

Av Sandra Sterner - 18 juli 2010 13:15

I fredags firade jag min födelsedag, med mina närmaste vänner och familjen. Men en sak som har jag har tänkt på är när man kommer upp i en viss ålder så känns det inte längre så speciellt roligt längre att fira sin födelsedag,( det är inte roligt att bli äldre)men i och för sig är ålderna bara en siffra på ett papper och man behöver inte känna sig äldre än vad man egentligen är.

 

 

Jag är ändå rätt så nöjd med min dag, och den lite större presenten som är ifrån Micke, som kommer att vara min första tatueringen. Kommer att ske under våran gemensamma semester som börjar den 26: juli och det ska bli så spännande att få sätta dit en liten "blond america girl"

 

Nu återstår det bara 1 vecka kväll att jobba för mig ( hoppas jag) och även för Micke innan det är dags för våran efterlängtande semester. Jag har varit och tullat lite och tagit ut alldeles för många strö dagar på min semester så det blev bara att det räckte för 2 veckor (vill även ha några dagar i reserv inför hösten/ vintern)

 

Micke däremot har däremot varit så sparsam, och inte nog med att han har sparad semester så har han även alla sina 5 veckor kvar....lyckosten där!!

 

Vi har pratat lite om att kanske åka upp till hans hemstad Gävle under ett par dagar, men ännu är inget bestämt, men det var år och dar sedan vi var där upp och hälsade på hans släkt och vänner så det vore kanske verkligen på tiden att vi gjorde det.

 

 

Skrivet av Sandra 18 juli 2010 klockan 13:14

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards