Alla inlägg den 10 juli 2010

Av Sandra Sterner - 10 juli 2010 23:15

Det blir en liten sen kvällsblogg nu innan det är dags att gå och knyta sig.

 

Jag vet att gårdagens blogg inte blev så himla lång, och det var inte så mycket nytt om uppdateringar. Nåväl jag kör vidare på det ikväll istället. I onsdags kväll ( då det var lillördag) så kände jag så mycket för att gå ut. Jag tyckte själv att det gått ett tag sedan jag var ute och kände bara för att komma hemifrån en stund på kvällen. Ursäkta ordspråket, men "torrbollen" Micke hade dock andra planer för den kvällen och ville inte alls hänga med in till stan. Sagt och gjort fixade barnvakt till Caroline och åkte hem för att göra mig i ordning för en trevlig utekväll.

 

Var först lite i valet och kvalet över vilket ställe som jag skulle välja att gå ute på. Först hade jag tänkt på Cafe Opera, men sist jag var där så var det då Kiss hade sin förfest där och det var förstås med Micke. Jag som vanligtvis älskar det stället, kände att det ändå inte kändes helt riktigt att gå dit i onsdags.

 

Så istället åkte jag till Gamla Stan och gick på Engelen som hade live bandet "Daddy Love Bone" som spelade. Trots att jag var ute alldeles själv så hade jag en fantastikt trevlig kväll. Hade från början inte tänkt att stanna ute så länge, men som sagt när man har roligt och trevligt så går tiden alldeles för fort, och det blev lite senare än vad jag hade tänkt mig från början. Upptäckte att sista pendeltåget gått för länge sedan och att det istället fick lov att bli nattbussen, som tar en evighet att åka.

 

Idag kom Caroline hem igen, och den här värmen börjar nu bli lite väl jobbig. Nästan så fort Caroline hade kommit hem så gick vi bort till våran badplats, som finns en bit bort ifrån vårat bostadsområde, för att svalka av oss lite, och man skulle kunna vara i bassängen hur länge som helst för att få kyla av sig från värmen. Den tunna klänningen jag haft på mig under dagen klibbar sig fast i huden och man känner sig konstant svettig och genomblöt.

 

 

 

Här hemma är det näst intill outhärligt varmt och kvaft, och trots att flera fönster och altandörrens står öppen så står luften stilla. Inne i sovrummet står fläkten på dygnet runt och snurrar sina varv och tur är väl ändå det.

 

 

 

Skrivet av Sandra 10 juli 2010 klockan 23:18





Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards