Alla inlägg den 11 juli 2010

Av Sandra Sterner - 11 juli 2010 21:45

Sista dagen på veckan, och i morgon väntar vardagen på en igen. Vilket för mig innebär jobba...igen, och denna gång kvällskiftet i 2 veckor. Efter dom här 2 veckorna är avklarade så hoppas jag verkligen att jag får min efterlängtade semester.

 

Dom varma sommardagarna som vi har just nu är helt otroliga, och inte tala om denna värme. Det går bara inte att sitta hemma såna här varma dagar. Vi packar istället en väska och ger oss av tidigt på förmiddagen till våran badplats, där vi tillbringar större delen av dagen. Tidigare år har jag varit en riktig badkruka och valt att sitta på filten och titta på när Caroline badar, men denna hetta ( flämtar) har även fått mig att hoppa i bassängen för att svalka av mig.

 

  

Micke och Caroline svalkar av sig i bassängen

 

                        Jag tillsammans med Caroline

 

 

 

Micke har precis skickat iväg Caroline.

 

Caroline är en riktig liten tuff och vågad tjej som vågar ge sig på saker och ting utan att tveka en sekund, ( vilket hon inte direkt fått av sin mamma) Som att ta som exempel så var hon inte mera än dryga 6 år och hon skulle åka den långa vattenrutschbanan.

 

Tidigare år har hon tjatat på både Micke och mig om att hon så gärna ville att vi ska åka med henne i vattentutschbanan, och det var förstås samma visa idag som Caroline körde med: Mamma, snälla kan du inte också åka den med mig?

 

Idag blev det premiär för mig att sätta mig högst upp i den långa vattenrutschbanan och åka ner för den. Micke som var med trodde först att jag skojade med honom, men icke jag menade allvar och tänkte inte svika Caroline, med det som jag hade lovat henne. Vi gick och ställde oss i kön, som mestadels bestod av ungdomar och barn, och väntade på våran tur.

 

När det sedan blev Carolines tur så slängde hon sig handlöst ut för vattenrutschbanan och åkte nedför den med ett glatt tjut. Jag stod kvar på avsatsen en liten stund fast det egentligen var min tur att åka ner och det kändes först som jag tagit mig vatten över huvudet, och tänkte hur kommer det här att gå...? Det kändes både högt och rutschkanan kändes där uppe ännu längre och vatten som hela tiden spolade runt kanterna.Nej, det här går bara inte tänkte jag och var på väg att banga ur och tanken slog mig att det kanske var lika bra att vända tillbaka och gå nedför den långa trappan igen.

 

Men så tänkte jag på vad jag hade lovat Caroline och satte mig för att åka ner och himmel vilken jävla fart det gick med, och innan man visst ordet a,v så var man redan nere i bassängen och det var rent utsagt skitkul. och kan även tänka mig göra om det flera gånger.

 

När det började bli kväll och det började kännas lite svalare och behagligare ute, och man kan sitta ute utan att känna att man håller på att svettas ihjäl. Så ägnade vi oss till att ha en liten tävling i pilkastning.

 

Pilkastning ute på våran tomt

 

 

Jaa, vad är det man säger alla sätt är bra utom dom dåliga, och det är bara för er att se själva, vad det är Micke gör av pilarna innan han kastar iväg dom.

 

 

Skrivet av Sandra 11 juli 2010 klockan 21:43












Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards