Alla inlägg den 1 april 2012

Av Sandra Sterner - 1 april 2012 17:57

 

Just det idag är det ju 1:a april och det sägs ju vara ett det datumet och även under maj månad, att man får narras med folk. Jag undrar vart ifrån uttrycken: April april din dumma sill ( och vem kom på att sillar skulle vara dumma) jag kan lura sig vart jag vill. Även i maj månad ska man visst också narras och  uttrycka sig såhär: Maj, maj måne jag kan lura dig enda till Skåne. Jaha, men varför ända bort till världens ände som just Skåne…undrar jag förbryllat? 


Nu över till någonting helt annat och det är att vi människor är alla unika individer och har alla olika personligeheter. Det här med åldern är ju faktiskt bara en siffra och behöver varken känna sig eller utåt sett vara äldre än vad man egentligen känner sig att vara. Tänk på att göra det du känner är rätt för just dig, man ska inte ändra sig bara för att en annan vill det.  Utan våga var dig själv och försök  helt enkelt att inte bry dig om vad andra tycker om dig. Det är endast bara DU som bestämmer över DITT liv och ditt utseende, ingen annan. Det är med andra ord bara:  Lev livet såsom du vill leva det!



 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards