Alla inlägg den 6 april 2012

Av Sandra Sterner - 6 april 2012 22:45

Det är inte så att jag lagt av att blogga, utan det beror snarare på att det inte gått att komma in på bloggen. Denna Metroblogg, som togs över av en ny ägare för dryga 1-år sedan. Det skrevs spaltvis om att " Den nya Metrobloggen" skulle bli så mycket bättre, snabbare och med mera ny funktioner.
 
Jag skulle nu vilja ge min version om av vad jag tycker om " Nya Metrobloggen"
 
 
 
 
Från början när dom nya ägarna tog över Metrobloggen, och dom fixade över alla bloggar till deras nya sida, och det tog ju förstås sin tid och vi bloggare som valde att stanna kvar fick ju förstås vänta några dagar innan vi lyckades komma in på vår sida och det var man ju medveten om, men sen gick det en tid efteråt då man skulle försöka komma in på sin bloggadress och när man sedan när man försökte logga in så tog det evigheter ( kändes det som) innan man ens lyckades komma in på sida. Därefter har det hänt vid fleratal  tillfällen att denna blogg, utan någon som helst förklaring ( och tycker ändå att man kan tipsa via  mail eller annan information på deras startsida meddela att Metrobloggen, kommer att ligga nere under vissa datum. Men tyvärr verkar sådan information inte lämnas ut, vilket jag tycker är skitdåligt!! Det gör  mig så frustrerad och irriterad, när jag inte kan lyckas komma in och uppdatera min blogg. 
 
 
 
Samtidigt så vet jag att mina läsare vid flera tillfällen har försökt att komma in på min blogg, men enbart möts utav felmeddelandet "Bad Gateway"  Men som tur är så har jag ju min backup eler även såkallade reserv blogg här på Bloggplatsen, och tur är väl ändå det.  
                                     
 
Ska ta lite kort om kvällen, som varit och då jag är en sån som verkligen både älskar att dansa och även förstås att se på dansprogram, så blev det ju en självklarhet att valet av tv-program blev TV4  Let´s Dance. Och denna gång har produtionbolaget verkligen fått ihop det med en härlig blandning utav alla möjliga, och det är alltifrån: artister, ( och f.d artister syftar på Camilla Henemark, men  jösses vad TJOCK och FET denna kvinna har gått och blivit) skådespelare, vinprovare, författare, och så får vi inte förglömma denna sexiga och snygga super modellen Marcus Schenkenberg. Wow, vilken otroligt snygg kropp och utstrålning denna karl har. Men är det bara jag som fick den känslan ikväll, efter att ha sett Marcus uppträda, att han inte längre verkar vilja vara med i danstävlingen längre, och skulle nog tro att det är så att han längtar att återvända till USA.
 
I morgon däremot så blir det en hel ny upplevelse för mig och det är nämligen så att det har blivit dags för mig att även börja jobba på lördagarna ( vilket jag inte alls har någonting emot) och tycker det ska bli kul att även få pröva på att jobba på helgerna.
  
 
                                   

Av Sandra Sterner - 6 april 2012 17:06

Det är inte så att jag lagt av att blogga, utan det beror snarare på att det inte går över huvud taget att komma in på min såkallade huvudblogg, den skitdåliga Metrobloggen! Jag trodde att Metrobloggen, skulle bli så mycket bättre när dom tog över efter dom gamla ägarna och dom valde att kalla sig: "Nya Metrobloggen" och man fick läsa att det stod att dom skulle bli så mycket bättre, snabbare och med mera ny funktioner. Ja, från en början när dom precis hade flyttat över samtliga utav allas bloggar till dn " Nya Metrobloggen" så gick det fruktandsvärt sakta och när man efter mycket om och men lyckades komma in så gick det efter det extremt trögt att logga in. Sedan har det följt efter vid flera tillfällen att det inte alls går att komma in på sin blogg och nu har Metrobloggen legat helt nere ända sedan i torsdags förmiddag och vet även att en del utav mina läsare även hade en hel del problem med att kunna komma in och läsa min blogg under flera tillfällen under ondagen, så där skitsnacket som dom anvariga över Metrobloggen skriver och uttalar sig om att vi ska se till att våra bloggare ska få bättre funktioner och att det kommer gå snabbare är rena rama bullshiten.
 
Jag ska uttryckligen beskriva vad jag tycker om Metrobloggen
 
 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards