Alla inlägg den 14 april 2012

Av Sandra Sterner - 14 april 2012 16:26

Okej, att vi nu är inne i april månad, men att det skulle komma så här mycket snö under natten, det trodde jag inte.



 


Visst vet jag att vädergudarna kan få sig ett "spratt" och vädret kan växla emornt mycket just under april månad, och från den ena dagen till den andra så kan det växelvis ena dagen snöa och sedan växlar det om och blir sol. Jag för min del hade trott att det inte skulle komma såhär mycket snö som det gjort under natten tills idag och jag som förra söndagen hade en vän som hjälpte mig att byta ut vintersulorna på bilen till sommardäck, men man får väl nu hoppas på att det inte kommer så mycket mera snö än det här.


Nu över till gårdagens Let´s dance och det är ju nästan så att man smäller av när man ser supermodellen Marcus Schenkenberg tar sig en svängom med sin danspartner på golvet i en tango ( vilket jag annars tycker är en tråkig dans att se på, men när Marcus gör den dansen, så gör det desammma) men skulle hellre gärna vilja se honom i en snabbare dans, såsom twist, disco, eller varför inte rumba. Nåväl, efter gårdagens tävlade stod det då till slut mellan Helena Paparizou och  Camilla Henemark, herregud, vilken koloss, och hon ser ju så enormt stor och så är hon ju också lång och när hennes smal och korta danspartner ska föra henne, vilket inte kan vara det lättaste för Tobias att göra, och det var säkert därför som han vid flera tillfällen tappade bort  koreografi när han dansade igår och det kan inte var lätt att ha en sådan stor och robust kvinna som Camilla, som sin danspartner Om jag som utomstående skulle ge min version så tycker jag inte alls att Camilla kan ta dansa alls och det är bara pinsamt att se henne dansa, men såklart det ska ju vara show och roligt också och det kanske är så att vissa tycker det är underhållande att se denna henne göra bort sig totalt på dansgolvet. Jag själv mår i det närmaste bara illa av att se Camilla röra sin enomra kropp på dansgolvet, och när det igår kväll stod mellan denna heffaklump och söta Alexandra, så hoppade jag förstås att det skulle vara Alexandra som blev kvar, vilket det visade sig inte bli. Jag tycker att Alexandra och hennes danspartner gjorde ett sådant betydligt bättre dansnummer än vad Camilla och Tobias gjorde. Nu över till den utav denna säsongs tävlande som dansar bäst och det är ju utan tvekan Anton Hysen, och hans partner Sigrid, som dansade Paso doble, och det var ju ingen tvekan alls att det var gårdagens absolut bästa dans.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards