Alla inlägg den 4 april 2012

Av Sandra Sterner - 4 april 2012 21:49

Sådär ja, då var yttligare ännu en dag avklarad på det nya jobbet. Och idag har vi haft att göra i princip hela dagen, men det gör inte mig någonting att det finns att göra, (man är ju en riktigt flitig arbetsmyra) som gillar att  att arbeta och skulle inte stå ut specillet länge och inte ha något att göra om dagarna,  och det är inte heller min stil att "sitta och rullar tummarna om dagarna."Jag är lyckligt lottat att få jobba i en butik, som inte väljer att ha exakt samma utstyrsel och klädkollektion, som många utav dom andra butiker har. Utan det är så när jag shoppar, så letar jag oftast efter lite annorlunda och udda stil på både kläder och skor. Nu när man just har chansen att få jobba i en butik med lite egen stil, så blir det ju så automatisk att man finner något som man absolut känner att man måste köpa, vilket jag gjorde idag. Det var dessa  ursnygga svarta sandaletter, och runt om skon sitter det både glittrande strass stenar och nitar och dessa skor var helt i min smak och tycke.





  

Nu är det bara att hoppas att den riktigt sköna vårvärmen kommer, så att jag kan sätta på mig dom här snygga skorna på fossingarna.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards