Alla inlägg den 2 september 2014

Av Sandra Sterner - 2 september 2014 19:47

Det blev visst inte alls så många skrivna inlägg från mig under förra månaden. Att det inte blev så värst mycket skrivet från mig under augusti månad har att göra med att det kommit en hel del alltför privata saker som kommit emellan. Jag borde egentligen börja bli van då det titt-som-tätt händer saker i mitt liv. Dessvärre skulle jag vilja påstå att man aldrig kan vara beredd över otäcka oväntade besked som man kastat på sig.


Nu när jag återigen öppnar min blogg så är vi inne i september månad, och man kan väl säga att höstmånaden har börjat. Jag för min del kan tycka hösten kan vara fin om man ser till alla dess färggranna löv i rött, gult, och grönt som snart börjar dala ner från träden. Dom mindre barnen brukar bygga lövhögar och kasta löven omkring sig. Däremot så gillar jag inte regn och rusk väder och att dagarna inte längre är lika ljusa tidigt på morgonen och att det blir mörkare fortare ute på kvällarna.

Jag är som ni vet galet förtjust i second hand grejer och i min kommun så har vi ett ställe som heter: "Fyndet" och dit åkte jag idag på eftermiddagen. Döm av min förvåning och lite "paff" blev jag när jag sprang på en utav min grannar. Jag är en sådan som ni vet som brukar "döpa" mina grannar till "egna" namn när jag inte vet vad dom heter. I alla fall så kallar jag honom för: Farbrorn med den lilla hunden. Dagligen är han ute och rastar sin lilla hund som ser mera ut som en golvmopp en riktig långhårig Yorkshireterrier och så fort man böjer sig ner för att klappa den lilla hunden så skäller hon jättehögt och liksom står och hoppar upp-och-ner.


- Ja, det är väl så att den lilla hunden är glad eller så kanske hon är lite ilsk av sig....? Vem vet inte jag...förstår mig inte på hundar så värst bra, utan är mera en som gillar kissemissar.


Nu kom jag från ämnet lite i alla fall så utanför second hand butiken "Fyndet" så sprang jag på min granne: Farbrorn med hunden och han sken upp med ett glatt leende och sa:


- Nämen hej, så kul att se dig här. Vänta lite sa han och så försvann han in genom porten igen. Ut kom han dessa följande saker.


- Hejsan sa jag och uppmärksammande att han var extra tjusigt klädd i dom allra rättaste partikläderna. En ljusblå munkjacka och vit keps som det stod: Nya Moderaterna.


- Jaså jobbar du för deras parti sa jag lite förvånat. Då blir det nog så att vi röstar lika om några dagar.

Vänta lite sa han och så försvann han in genom porten och ut kom han med dessa grejer och man får väl lov att Tacka så mycket...


 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards