Alla inlägg den 18 september 2014

Av Sandra Sterner - 18 september 2014 19:14

Ja, i Söndags så gick vi ju till val och jag hade redan tidigare sett till att förtidsröstat, och som alla dom tidigare gångerna så väljer jag att lägga min röst på Moderaterna. Nu var det ju så att Allinansen inte gick och vann. Utan istället så var det dom Socialdemokraterna och kan inte för mitt liv förstå vad det är för konstigt folk som väljer att lägga sina röster på Socialdemokraterna. Alltså har NI inte lärt er sedan tidigare vilken katastrof det blir när dom tar makten över Sverige. Om ni inte redan visste om detta så kan jag upplysa er att vår tidigare Stadsminister Fredrik Reinfeldt ( Moderaterna)  har under dom 8 år som han varit Stadsminister verkligen fått "städat" upp efter det som usch för att ens ta detta vidriga parti som jag anser just Socialdemokraterna är.


Det är bara idag läsa tidningarna på nätet och följa nyheterna på tv:n och se vilken pajas denna Socialdemokrat Stefan Löfven är som inte alls tycks kunna bilda en regeringen. Det jag tidigare har läst och hört så verkar det inte alls som denna Stefan Löven fått någon som helst hjälp av varken Vänsterpartiet eller Miljöpartiet.


- Upprepar Carl Bildt suveräna ord: Den rödgröna röran ( alla dess partier Socialdemokreterna, Vänsterpartiet och Miljöparitet) och det som jag läst tidigare så verkar det inte heller som dom partierna som hjälper Socialdemokreterna. Utan snarare har det gått så långt ( går att läsa på både Aftonbladet och Expressen) att Stefan Löfven sjunker så lågt ( han är ju nu så illa tvungen att krypa till korset) och kallar till ett möte med Alliansen.


Alltså min undran är hur tänker dom människorna som väljer att lägga sina röster på Socialdemokraterna...?? Vill ni ha högre priser på mat. medicin, högkostnadskort, SL-kort, och framför ALLT HÖGRE SKATT  på allting: Inkomstskatt, momsen, arbetsgivarskatten o.s.v Ska det verkligen behöva gå så långt att man inte tjänar något på att jobba,eller för vissa andra dom lyckas starta eget företag och kanske t.o.m kan anställa, men p.g.a högra arbetsgivaravgifter inte längre har råd att ha personal kvar. I stället så ska nu Socialdemokraterna styra Sverige och alla människor ska ha det typ likadant och inga personer ska vara mera rika eller fattiga en någon annan. Helt jävla vansinnet anser jag att ens föra en sådan politisk propaganda.


Jag verkligen älskar att arbeta och stormtrivs med mitt jobb. Blotta tanken att enbart leva på någon form av bidrag varje månad får det att gå kalla kårar utefter ryggraden och gör mig illa till mods. Usch för att inte känna att man gör nytta för dom pengarna man drar in varje månad. Förresten så skulle jag inte ens orka stå ut med tanken med att gå hemma och bara dra benen efter mig och ligga på soffan äta praliner och kolla på tv:n.


Jag tycker det allra bästa vore om det gick och blev ett Nyval för som det ser ut så klarar inte alls denna Stefan Lövfen att axla rollen som den blivande stadsminister som han av Svenska folket ( tyvärr) blivit invald till. Tusen Tack till Alliansen som nu ställer upp och försöker reda ut den röda röran.

 



Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards