Alla inlägg den 23 september 2014

Av Sandra Sterner - 23 september 2014 20:57

Hej och hå....det här känns som det var en lång dag. Nu har man varit hemifrån i nästan 12 timmar och nu har man mellan i soffan för att uppdatera bloggen. Nästa g anhalt blir sedan sängen och det ganska så snart...ska bara bli klar med bloggen först.


Igår var det 4:e dagen som huvudvärken satte i och började på allvar bli lite orolig över om den någonsin skulle gå över. Det blev så att jag stannade hemma och vilade nästan i princip hela dagen. Usch, det är hemskt när huvudvärken sitter långt fram i skallen och liksom trycker i tinningarna och det gör ont i ögonen som även dom blir mera ljuskänsliga. Jag tänkte att det måste vara något migränliknade som jag drabbats utav. Men efter att ha vilat på sängen större delen av förmiddagen och en bit i på eftermiddagen så hade då äntligen till slut huvudvärken försvunnit...Tack gode Gud för det.   


Idag var jag tillbaka på jobbet som jag alltid längtar efter och även förstås stormtrivs på. Tänk att få kombinera och ha sin hobby som yrke. Att få jobba med det som jag verkligen trivs bäst med och det är förstås...kläder, skor, textil och lite andra små prylar. I LOVE IT!


Idag när jag skulle åka från jobbet så märkte jag att ena framlampan på bilen hade gått sönder. Attans då, bara åka förbi Biltema och köpa en ny lampa. På vägen till Biltema började oljelampan blinka till och från och jag tänkte för mig själv där jag satt bakom ratten. Alltså detta kan bara hända mig. Först ena framlampan och sedan på vägen till Biltema började oljelampan blinka. Ja, det var väl lika bra att båda dessa indikerade samtidigt så jag slapp åka dit dubbla gånger med bara några dagars mellanrum. Jag tyckte det var lika bra att köpa till båda framlamporna, så att man inte bara byter på ena sidan och sedan pajar den på andra sidan. Likaså så indikerade oljelampan att det behövdes mera olja. Jag tyckte det var lika bra att köpa både glykol ( det känns redan nu att det är kallare ute på morgonen och man vet aldrig när det börjar ligga på nollan och blir minusgrader ute) Läste i helgen på Expressen om en karl som bodde någonstans uppe i Norr och han hade vaknat på morgonen och redan upptäckt att det kommit snö. Det hoppas i alla fall jag att vi i Stockholm slipper uppleva....ett tag framöver. Just det på tal om allt det nya som skulle köpas till bilen 2 stycken nya framlampor, motorolja, glykol och så var nästan spolarvätskan helt slut. Så det var även lika bra att köpa en dunk sånt. Ja, det tog sin lilla tid att fixa allt detta och sedan måste man ju se om allt funkar som det ska. Dom både glödlamporna okej, oljelampan hade slutat blinka och så var det bara att se om det kommer någon spolarvätska när man trycker in knappen som sitter på instrumentbrädan så kommer det ett minisprut fast jag nyss hade hällt på ny spolarvätska upp till sträcket. Jag prövade trycka igen men ingenting hände.


- Nej, nej, nej!! Min vanliga max otur och själv visste jag inte vad jag skulle leta efter felet. Jag gissade att antagligen var det något som slammat ihop i slangen och det hade gjort att det blivit totalt stopp eller så var det själva pumpen som hade gått sönder.


- Åh, nej, inte detta besvär och strul med bilen...igen. Det blir till att ringa vän bilmekanikern Tommy i morgon och se om han kan se vad det

 

På tisdagar så går Caroline på en fritidsaktivitet som heter "Tjejgruppen" och det är ett blandat gäng tonårstjejer som går på en slags ungdomsgård. Dom 2 fantastiskt duktiga ungdomsledarna är så gulliga och mera supersnälla tjejer än dom finns bara inte som tar hand om denna tjejgrupp. Varje tisdag så anordnar dom olika sorts aktiviter för tonårstjejerna. Förra veckan gjorde dom snygga och lite fräcka frisyrer och dessutom fick tjejerna som ville en fest make-up. Caroline ville förstås både bli stylad i en snygg uppsatt frisyr och även så få sig en fest make-up. När jag senare på kvällen skulle åka och hämta henne så kände jag knappt igen min egen dotter. Synd att jag inte tänkte på att fotografera henne men hon såg verkligen mycket äldre ut när hon hade blivit professionellt sminkad. Caroline hade för första gången i sitt unga liv fått rouge på kinderna, och det passade verkligen på henne. Däremot passar rouge definitivt absolut inte på mig. Dom få gångerna jag prövat eller någon annan lagt make-up på mig så blir det inte bra. Utan snarare så blir det mera så att jag faktiskt liknar en påskkärring eller så ser det ut som jag har feber. Därav använder jag mig inte alls utav rouge. Idag på tjejgruppen så provade ungdomarna på en ny sorts dans vid namn Zumba. Jag som inte hör så värst bra tyckte först Caroline sa: Rumba...( det är ju också en sorts dans, men där behöver man ju vara ett par)


- Nej, mamma inte Rumba sa Caroline....:D och skrattade gott åt mig.


- Men gumman. Mamma hörde inte.


- Jag sa Zumba


Varpå mitt dövöra hörde. Ska du dansa med Kumba....och det finns faktiskt en klasskamrat till Caroline som heter Kumba.


Jag hörde i andra ändan av mobilen att Caroline skrattade så hon tjöt :D


- Mamma HÖR DU INGENTING IDAG....??


- Jo, Caroline, men du behöver ju inte skrika för det.


- Zumba ska vi dansa idag med tjejgruppen.

 

  


 

Äntligen så hörde jag rätt och så kul och roligt Caroline  :D hade åt mig. När jag väl hade varit och hämtat henne så var så ivrig över att komma hem och visa vad hon fått lära sig. Det var nätt och jämt att vi hann komma in innan Caroline hade satt igång musik och ställde sig i vardagsrummet och började dansa, skaka på axlarna och armarna och snurrade runt.

 Detta var allt som jag hade att bjuda mina läsare på ikväll och nu blir det till att göra sig i ordning för kvällen/natten. På återseende...och God natt.

 





Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards