Alla inlägg den 1 september 2015

Av Sandra Sterner - 1 september 2015 18:31

Fan, också!! Ja, jag vet att det är ofint och framför allt opassande att skriva sådana ord. Men säg mig den lyckan och glädjen som varar. Jamen så är ju också mitt liv. Det är sällan ( skulle jag vilja skriva) att saker och ting blir som man önskar. Jag skrev i ett utav mina tidigare inlägg att jag äntligen fått svar angående min lägenhetsbytesannons och skulle nu på fredag åka ner till en dam i Nynäshamn och se på hennes 2.5, och som jag verkligen har sett fram emot att åka ner och titta på hennes markplanlägenhet. Att döma med dom alla samtalen och mail kontaken vi haft med varandra sedan visade sitt intresse att få byta sin lägenhet mot min. Idag blev det lite övertid för mig på jobbet och kom hem lite senare. Medans maten stod och puttrade på spisen så slog jag igång datorn och skulle kolla mina olika mail adresser. Och som vanligt är mina inkorg proppfull med e-post. Jag såg att damen från Nynäshamn hade skrivit ett nytt mail och så öppnade jag det och läste just detta: Hej. Jag har ångrat mig . Det är inte aktuellt längre att byta bort min lägenhet.


Jag trodde jag skulle börja gråta och kämpade med att svälja bort klumpen i halsen som växte. - Åh, nej, säg inte att hon har ångrat sig. Jag som verkligen sett så mycket fram emot att åka ner på fredag och kolla på hennes lägenhet. Jag blev såklart ledsen, men det gick strax därefter över till en stor besvikelse.

- Jaha, ja, säg mig den lyckan och glädjen som varar....


Om det ändå vore så att man hade en massa pengar och kunde köpa sig en bostadsrätt, men det är för mig helt uteslutet. Och min dröm att en vacker dag kunna få återvända och flytta tillbaka till Nynäshamn känns just nu i princip helt omöjligt.



 




Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards