Alla inlägg den 27 september 2015

Av Sandra Sterner - 27 september 2015 13:21

Då så var det sista dagen på denna vecka igen, och söndagar är och har alltid vara lite speciella, och ser denna dag som vilodagen och tar det bara lugnt på just denna dag. Igår var jag så nere och tyckte allting var bara pest och ömsom deppade jag ihop och stunden senare hade jag gråtattacker. Och detta är inte likt mig då jag är en person som oftast är en väldigt glad, framåt, positiv tjej som gillar att få mina medmänniskor och omgivningen glada, men så var det inte för mig igår. Tänkte att det kanske skulle kännas lite bättre om jag tog bilen och åkte ner till Nynäshamn och satte på mig solglasögonen för att dölja mina ögon och åkte ner dit. Utanför Sjötelegrafen var det bagageluckeloppis, men inte så värst många bilar stod där och sålde någonting. Åkte vidare ner till byn och gick ut för kolla runt, men det var inte så att jag var ute efter någonting så det blev mest att jag promenerade runt den lilla mysiga staden. På vägen hem behövde jag tanka och stannade vi macken och satte solglasögonen och huvudet, men dom råkade glida av och åkte med en krasch ner i asfalten och när jag tittade ner så såg jag till min fasa att dom hade gått i flera bitar.


- Fan, också inte detta också och blev för stunden så ilsk att detta också skulle hända att jag i vredens hetta stampade på solglasögonen. - Jaha, ja, då var man helt utan solbrillor och fick efter det att jag hade tankat åka hem. Och vad hemskt det är att köra bil och man får sitta och kisa mot solen.


Idag är en ny dag och idag känns det faktiskt bättre och börjar så smått komma tillbaka till mig själv igen.

Jag har även bestämt mig för att gå och jobba i morgon och ser fram emot vad morgondagen har att erbjuda. Vill som avslut på denna blogg lägga ut detta och just dessa ord har jag skrivit förut i min blogg.


 






Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards