Alla inlägg den 3 september 2015

Av Sandra Sterner - 3 september 2015 19:16

Jaha, ja då så var sommaren slut för i år och det var ju riktigt synd. Dessvärre så har det ju knappt varit någon sommar i år, utan snarare så regnade det ju i både maj, juni ( på midsommar) och i juli alldeles för många dagar och har det inte regnat så har vädret varit övermulet, grått och kallt. Förra sommaren så var vädret så mycket bättre och vi badade flera gånger, antagligen nere i Nynäshamn eller i Handen. Denna sommar lyckades vi pricka in en dag då vädret var soligt och varmt i luften att åka ner och bada i Nynäshamn. Men fy, sjutton alltså var kallt det var i vattnet, men såklart havet som vi badade då i hade ju inte då på långa vägar kunna värmas upp då det flera dagar innan hade varit kallt och även regnat. Men EN gång i år fick badade vi utomhus och det var det första premiär doppet som också då blev det allra sista utomhusbadet för i år.


Det är samma sak varenda sommar och sommaren är på tok alldeles för kort och dom få månaderna vi har denna sommar bara regnats bort. Jag tyckte det inte var så speciellt länge sedan det var Valborg och man välkomnar in våren med att stå och värma sig framför en varm brasa och mysa. Innan man knappt vet ordet av så har lite mera än 4 månader passerat och man är redan inne i september månad, vilket innebär att den första höstmånaden kommit igång. Nog märktes det i morse när jag lyckades kliva upp strax efter 5 på morgonen och det var i det närmaste svart ute och ju längre vi går in i höst månaderna ju svartare och svartare blir det både på morgonen och när sedan den hemska vintern kommer igång då blir det mörkt redan efter klockan 14 på dagarna.


- Näää, vet ni vad jag trivs absolut inte när det är mörkt, dystert, kallt, regnigt och ännu värre en massa snö och iskallt ute. Men vad kan man göra åt det när man bor i Skandinavium.

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards