Alla inlägg den 12 september 2015

Av Sandra Sterner - 12 september 2015 10:29

Det är lördag förmiddag och nog märks det alltid att hösten är här, ute är det övermulet grått och såklart det även småregnar. Ja, regnar har det ju gjort i princip hela sommaren och nu när det är höst så lär det ju också regna.


Jag går och står så mycket om dagarna att det nu börjar påverka mina fötter och nu den senaste tiden så har jag börjat fått ont i mina fötter. På morgonen när jag vaknar och ska ställa mig på golvet är det nästan så att jag inte kan stå på golvet med engång, utan få typ lirka eller halta ut till köket. När jag väl sedan har varit uppe ett tag så går det lättare, men viss värk har jag ändå i fötterna under dagen. Funderar faktiskt på om man inte skulle ta och boka en tid för sina fossingar och gå till en speciallist och få fotvård. Har aldrig någonsin gjort det och det borde man faktiskt unna sina fötter och efteråt kan jag mycket väl tänka mig att fötterna är sådär mjuka, lena och sköna.


Idag nu på förmiddagen har jag tvättstugan, inser inte att jag har varken har någon tid eller ork över till att tvätta på vardagarna så det får bli numera på helgerna. Igår var Caroline på sin ungdomsgård och det var både disco och karaoke, och hade det väldigt roligt. Vid ett tillfälle så ringde hon mig och frågade vilken grupp det var som sjung: Ring ring bara du slog en signal.


Jag frågade henne, ska du sjunga den..


- Ja, mamma, det ska jag. Vad heter gruppen som sjunger den...?


- ABBA...heter dom


- Okej, Tack och så lade hon på.


När klockan började närma sig efter 21.00 så tyckte jag det var dags för henne att komma hem och då vi tyvärr bor på ett sådant ställe där det händer alltför mycket saker, så ville jag inte att hon skulle gå hem själv när klockan började bli så mycket. Så istället gick jag för att hämta hem henne.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards