Alla inlägg under juli 2010

Av Sandra Sterner - 15 juli 2010 13:15

Denna värme bölja som är just nu börjar bli jobbig, och det brukar säga att man vänjer sig vid klimatet efter ett tag. Visst, kanske det stämmer till viss del, men som det är just nu så lackar och rinner svetten om mig konstant.

 

Herregud! Det är så varmt ute att det nästan är outhärligt och för mig och även för Caroline är det bara klänning eller kjol och top om gäller nu och trots att det bara är sommarkläder som gäller just nu för familjen här hemma, så får jag mig en funderare och undar lite hur folk omkring en tänker när man ser dom som går i långbyxor och långärmat såna här dagar.

 

Efter att ha gått och funderat till och från under en lång tid så har jag nu till slut bestämt mig för att göra en tatueringen. Ska få det i födelsedagspresent utav Micke, men den kommer inte att göras för den omkring i slutet av juli månad ( då jag förhoppningsvis har blivit beviljad semester)

 

Har dock varit lite osäker på vad för något motiv jag ska ha, men efter lite velande fram och tillbaka så bestämde jag mig ändå för att göra denna.

 

Är samtidigt lite rädd att det ska göra ont  ( och har en viss rädsla för nålar) men har man fött 6 ungar så ska man väl kunna klara av en liten tatueringen. Det ska iallafall bli väldigt spännade och jag börjar se fram emot det magiska datumet.

 

 

Skrivet av Sandra 15 juli 2010 klockan 13:13

Av Sandra Sterner - 13 juli 2010 11:15

Nu har veckan kommit igång, ( men inte jag riktigt) det var egentligen tänkt att jag igår skulle åka iväg och jobba.

 

Men natten emot söndagen sov jag så dåligt, och när man inte får sin nattsömn som man behöver. Så brukar jag på morgonen vakna upp på fel sida och det gjorde jag igår morse.

 

Kände mig långt ifrån utvilad/pigg och det fick mig att känna mig lite småirriterad, och det kändes så inte som det var läge för att orka och åka iväg och jobba.

 

I morse så vakande jag upp utvilad och pigg, och det kändes skönt att vakna upp på rätt sida idag.

 

Till min nyfikna kollegor som säkert undrar om jag kommer till jobbet idag! Jaa, som det ser ut nu så kommer jag och jobbar kväll idag. Men först blir det ett besök med Caroline till badplatsen.

 

 
Skrivet av Sandra 13 juli 2010 klockan 11:21

Av Sandra Sterner - 11 juli 2010 21:45

Sista dagen på veckan, och i morgon väntar vardagen på en igen. Vilket för mig innebär jobba...igen, och denna gång kvällskiftet i 2 veckor. Efter dom här 2 veckorna är avklarade så hoppas jag verkligen att jag får min efterlängtade semester.

 

Dom varma sommardagarna som vi har just nu är helt otroliga, och inte tala om denna värme. Det går bara inte att sitta hemma såna här varma dagar. Vi packar istället en väska och ger oss av tidigt på förmiddagen till våran badplats, där vi tillbringar större delen av dagen. Tidigare år har jag varit en riktig badkruka och valt att sitta på filten och titta på när Caroline badar, men denna hetta ( flämtar) har även fått mig att hoppa i bassängen för att svalka av mig.

 

  

Micke och Caroline svalkar av sig i bassängen

 

                        Jag tillsammans med Caroline

 

 

 

Micke har precis skickat iväg Caroline.

 

Caroline är en riktig liten tuff och vågad tjej som vågar ge sig på saker och ting utan att tveka en sekund, ( vilket hon inte direkt fått av sin mamma) Som att ta som exempel så var hon inte mera än dryga 6 år och hon skulle åka den långa vattenrutschbanan.

 

Tidigare år har hon tjatat på både Micke och mig om att hon så gärna ville att vi ska åka med henne i vattentutschbanan, och det var förstås samma visa idag som Caroline körde med: Mamma, snälla kan du inte också åka den med mig?

 

Idag blev det premiär för mig att sätta mig högst upp i den långa vattenrutschbanan och åka ner för den. Micke som var med trodde först att jag skojade med honom, men icke jag menade allvar och tänkte inte svika Caroline, med det som jag hade lovat henne. Vi gick och ställde oss i kön, som mestadels bestod av ungdomar och barn, och väntade på våran tur.

 

När det sedan blev Carolines tur så slängde hon sig handlöst ut för vattenrutschbanan och åkte nedför den med ett glatt tjut. Jag stod kvar på avsatsen en liten stund fast det egentligen var min tur att åka ner och det kändes först som jag tagit mig vatten över huvudet, och tänkte hur kommer det här att gå...? Det kändes både högt och rutschkanan kändes där uppe ännu längre och vatten som hela tiden spolade runt kanterna.Nej, det här går bara inte tänkte jag och var på väg att banga ur och tanken slog mig att det kanske var lika bra att vända tillbaka och gå nedför den långa trappan igen.

 

Men så tänkte jag på vad jag hade lovat Caroline och satte mig för att åka ner och himmel vilken jävla fart det gick med, och innan man visst ordet a,v så var man redan nere i bassängen och det var rent utsagt skitkul. och kan även tänka mig göra om det flera gånger.

 

När det började bli kväll och det började kännas lite svalare och behagligare ute, och man kan sitta ute utan att känna att man håller på att svettas ihjäl. Så ägnade vi oss till att ha en liten tävling i pilkastning.

 

Pilkastning ute på våran tomt

 

 

Jaa, vad är det man säger alla sätt är bra utom dom dåliga, och det är bara för er att se själva, vad det är Micke gör av pilarna innan han kastar iväg dom.

 

 

Skrivet av Sandra 11 juli 2010 klockan 21:43












Av Sandra Sterner - 10 juli 2010 23:15

Det blir en liten sen kvällsblogg nu innan det är dags att gå och knyta sig.

 

Jag vet att gårdagens blogg inte blev så himla lång, och det var inte så mycket nytt om uppdateringar. Nåväl jag kör vidare på det ikväll istället. I onsdags kväll ( då det var lillördag) så kände jag så mycket för att gå ut. Jag tyckte själv att det gått ett tag sedan jag var ute och kände bara för att komma hemifrån en stund på kvällen. Ursäkta ordspråket, men "torrbollen" Micke hade dock andra planer för den kvällen och ville inte alls hänga med in till stan. Sagt och gjort fixade barnvakt till Caroline och åkte hem för att göra mig i ordning för en trevlig utekväll.

 

Var först lite i valet och kvalet över vilket ställe som jag skulle välja att gå ute på. Först hade jag tänkt på Cafe Opera, men sist jag var där så var det då Kiss hade sin förfest där och det var förstås med Micke. Jag som vanligtvis älskar det stället, kände att det ändå inte kändes helt riktigt att gå dit i onsdags.

 

Så istället åkte jag till Gamla Stan och gick på Engelen som hade live bandet "Daddy Love Bone" som spelade. Trots att jag var ute alldeles själv så hade jag en fantastikt trevlig kväll. Hade från början inte tänkt att stanna ute så länge, men som sagt när man har roligt och trevligt så går tiden alldeles för fort, och det blev lite senare än vad jag hade tänkt mig från början. Upptäckte att sista pendeltåget gått för länge sedan och att det istället fick lov att bli nattbussen, som tar en evighet att åka.

 

Idag kom Caroline hem igen, och den här värmen börjar nu bli lite väl jobbig. Nästan så fort Caroline hade kommit hem så gick vi bort till våran badplats, som finns en bit bort ifrån vårat bostadsområde, för att svalka av oss lite, och man skulle kunna vara i bassängen hur länge som helst för att få kyla av sig från värmen. Den tunna klänningen jag haft på mig under dagen klibbar sig fast i huden och man känner sig konstant svettig och genomblöt.

 

 

 

Här hemma är det näst intill outhärligt varmt och kvaft, och trots att flera fönster och altandörrens står öppen så står luften stilla. Inne i sovrummet står fläkten på dygnet runt och snurrar sina varv och tur är väl ändå det.

 

 

 

Skrivet av Sandra 10 juli 2010 klockan 23:18





Av Sandra Sterner - 9 juli 2010 21:00

Jaa, nu har det blivit ett sådant här långt uppehåll igen från skrivandet i bloggen, men ibland blir det tyvärr så och det är även att räkna med ifrån mig.

 

Anledningen till det är att det varit lite struligt och stormigt kring mitt privatliv och det blir lätt så i mitt förhållande till Micke.Tyvärr blir det lätt så när två väldigt envisa och starka personer tycker olika om saker och ting och prioriterar helt fel saker.

 

Men under dessa år tillsammans med Micke så har jag lärt mig hur han fungerar och även om det finns väldigt många höjdpunkter och roliga stunder som fått mig att skratta så jag vikt mig dubbelt, så finns det även en baksida, som dock inte alls är lika roligt att se från hans sida. Våran kärlek till vararandra är nog väldigt svår att förstå, men det är så den är.

 

Denna fredag är vi barnlediga från Caroline som kommer hem först i morgon. Så nu blir det tid att umgås med varandra och ha en mysig hemmakväll.

 

Skrivet av Sandra 9 juli 2010 klockan 20:51

Av Sandra Sterner - 5 juli 2010 18:00

Nyss hemkommen från jobbet, och idag var det första dagen på min dagvecka.

 

Ska egentligen inte klaga över det vackra vädert vi nu äntligen har fått, men idag när jag satt ute och åt min lunch på jobbet. Blev det så olidligt varmt i solen att jag till slut fick leta upp lite skugga för det blev för jobbigt i solen.

 

Det är så skönt att ha klänning eller kjol och top på sig sådna här dagar, och man börjar äntligen få lite färg på benen. Minns det Micke sade till mig när vi i helgen var nere i Nynäs, och det var: Han beklagade sig över att han var alldeles röd upp till på kroppen och benen var alldeles vita och gjorde den jämförelsen att han tyckte att han såg ut som en flöte.

  

När det är så hett som det är ute nu på dagarna så har ingen utav oss här hemma någon större aptrit. Ingen utav oss är direkt hungrig på mat i kväll och istället för middag blir det istället äppelkräm och lite ostmackor.

 

Senare ikväll kommer vi bänka oss i tv-soffan och för att kolla in programmet Lotta på Liseberg och för mig blir det första gången ( förra måndagen jobbade jag kväll) och i kväll gästas programmet av många artister där bl.a ett utav mina favorit band som är Alaczar.

 

Skrivet av Sandra 5 juli 2010 klockan 17:51

Av Sandra Sterner - 4 juli 2010 11:00

Jag vet att det varit dåligt med uppdateringar från mig den sista tiden, men har helt enkelt inte haft tid att skriva på bloggen.

 

Idag söndag, och kan inte tycka annat än att detär så skönt och det är den dagen på hela veckan, som är tillängnat till att vara vilo och slappardag. Vädret är ju fortfarande kanon fint och solen skiner så skönt, och så fort jag är klar med skrivadet av bloggen så kommer jag att gå ut och sätta mig i solen igen.

 

Nu åter till gårdagen, och igår skulle Caroline till sin pappa Jonny som bor i Nynäshamn. Vi hade kommit övernes om att jag skulle komma ner och lämna av henne och så skulle han komma upp med henne till mig någon gång under eftermiddagen. Jag och Micke fortsatte några stationer till med pendeltåget, efter det att vi lämnat av Caroline till Jonny.

 

Själv saknar jag Nynäs otroligt mycket, och specillet nu på sommaren då det är ännu finare där nere och att det enligt många ligger i värdelns ände ser jag inte som några helst problem, och skulle absolut inte ha något emot att flytta tillbaka dit igen.

 

Vi hade en riktigt trevlig och barnfri dag igår och promenerade nere vi hamnen satte oss och åt en bit mat på resturangen Moulin Rogue.

 

  

Micke på ett utav sina många spex humör 

 

  

Sitter på den mysiga uteserveringen på Moulin Rogue

  

  

Micke njuter i solskenet efter en bit mat

 

 

När det började bli kvällen tyckte vi att det fick räcka med att vara ute och då bestämde vi oss för att åka hem. Usch, vilken värme så möttes oss inne i vårat hus när vi kom hem, och det var bara till att öppna altan dörren och fönstren, men det hjälpte knappat något det var så  kvaft och varmt inne.

 

Det är en himla tur att vi har en takfläkt i sovrummet som fick stå på snurra under hela natten och tack vare den gick det någorlunda bra att sova även om ljudet från fläkten var något störade, men fanns inte så många alternativ att välja mellan....lyssna på fläkten ljud eller ha den avstängd och då hade jag svettats ihjäl.

 

 

Skrivet av Sandra 4 juli 2010 klockan 11:00












Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards