Alla inlägg den 7 juli 2011

Av Sandra Sterner - 7 juli 2011 21:56

Idag fick det lov att bli fritids för min "lilla tjej" dagen innan hade hon varit lite hängig och fick  lov att stanna hemma. 


Jag hade packat ner hemmes blommiga/turkosa bikini för dom brukar vid vackert väder och så hett som det varit ute dom sista dagarna (åh, nej jag klagar inte på värmen) brukar barnen och fritids personalen åka iväg till något badställe.


Sedan blev det till att ringa min chef och fråga om det var okej om jag kunde ta ut en semesterdag idag. Vilket inte alls var några som helst problem och det är jag väldigt tacksam över.


Det var ju idag som jag skulle få min bil fixat och dagen innan hade jag kommit överens med bilmekanikern, som bor lite längre ner  på min gata att han skulle höra av sig till mig omkring 12-tiden. Vi skulle göra följe ner till Biltema och jag skulle köpa den bakre delen utav avgasröret . Det var inga som helst problem att finna rätt sorts avgasrör, det var bara att kolla i deras katalog och läsa av artikel nummret och gå till rätt sorts hylla för att hämta den och sedan direkt till kassan för att betala. Tillbaka hemma igen, så kom vi överens om att han skulle ringa mig när han var färdig med bilen. Jag gick hem och tog mig lite kall läsk att dricka, men var alldeles för otålig och samtigt väldigt nyfiken hur det gick med reperationen med min bil. Efter att det hade gått ca: 30 minuter så bestämde jag mig för att gå ut och kolla hur det gick, och promenerade gatan ner. Utanför hans garage så ser jag att min bil står upphissad på två domkrafter och ställd på bockar och inunder bilen ligger han på någon slags bred platt vagn ovh håller på att skruva för att få loss det gamla avgasröret, som verkade sitta fast riktigt ordentligt.


Nej, det kändes verkligen inte som rätt sorts läge att gå fram och fråga: Hej, hur  går det !? Är bilen klar snart...?


Bilreperatören hade ju sagt att han skulle höra av sig till mig när bilen var klar. Så istället blev det  så att jag för en gång skull ( på väldigt länge) och det har jag inte gjort sedan jag skaffade bil och det var att jag tog mig en lång promenad.

Sedan jag tog över pappas bil så har jag gått och blivit världen latmask och åker numera bilen nästan överallt, bortsett från när jag går och handlar uppe i vårat centrum, då blir det mer eller mindre en omväg om jag först ska gå och hämta bilem på parkeringen för att sedan köra runt hela bostadsområdet för att komma fram till centrum.


Nej, någon måtta på hur lat och bortskämd, man blivit sedan man skaffade sig bil får det vara.


Tillbaka hemma igen, så går jag förbi centrum och ser utanför Matrix att det tydligen var annons på följande denna vecka:




    

Jaha,  det var mer än vad jag visste och det hade jag inte den blekaste aning om att det fanns gurkor med  det namnet.

 

 

Nu tillbaka till bilen igen, som mer eller mindre har varit ett enda stort krångel med. Då den ena saken efter den andra går söner på den, och så fort någiot gått sönder och jag lämnat in den för lagning så går det någon vecka och sedan pajar nästa grej.  Men nu sitter även den nya avgasröret på plats. Nu på kvällen var  jag, Caroline och Niclas  ute en sväng med bilen och nu går bilen som den gjorde innan. Men uppstår det yttligare mera krångel och fel på bilen, så måste jag överväga och se om jag kommer att göra mig av med bilen.Jag håller tummarna att bilen inte går sönder innan jag flyttar den sista juli. Det var ju bra utav min pappa att se till att han hade dragkrok på bilen och det underlättar ju rätt så rejält. För snart är det dags för mig att köra med släp. Sist var förra helgen då jag hjälpte min son Jimmy att flytta, men det var ju som tur inte allför många turer och snart är det då dags för mig igen och det kommer att bli betydligt flera omgångar denna gång.

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards