Alla inlägg den 20 juli 2011

Av Sandra Sterner - 20 juli 2011 21:38

Det vore kanske läge ikväll att uppdatera bloggen litegrann, det är inte alltid som tiden räcker till, men ikväll ska det bli lite nytt iallafall.


Ja, tänk det här med språk och olika sortes kulturer, det kan ibland total skära sig mellan olika nationaliteter och religoner.


Låt mig få förklara och skriva ner det på bloggen. Det är nämligen så att jag tidigare hade mitt radhus ute på annons på nätet. Jag önskade att få byta till en mindre lägenhet, men hade förstås en del krav för att byta mitt radhus och det var att den nya lägenheten låg på bottenvåningen, med tillhörande uteplats. Men lik förbaskat så ringer ( oftast sådana med utlänsk bakgrund, som varken kan behärska det svenska eller engelska språket på begripligt sätt) Då jag frågade vad dom hade att byta med, så kommer det fram att dom har en 2:a och att den ligger på tredje våningen!! Vilket är för mig helt och hållet oacceptapelt och frågar om du läste vad det var som stod i annonsen. Vilket dom uppenbarligen INTE gjort ordenligt.


Jag fick även del konstiga e-mail meddelade och i ett utav dom stod det följande: Jag har en lägenhet i Strängnäs ( i min annons hade jag även skrivit att jag endast kunde tänka mig Haninge eller Nynäshamns kommun) och även den lägenheten låg alldeles för högt upp.


Nästa korkskalle som svarade på annonsen skrev följande: Hej! Kan du snälla ge den till mig? Tackar.


Jag brukar i vanliga fall bara strunta i konstiga e-mail meddelade, men ge bort sin egen lägenhet! Var är det för korkskalle. Så jag bestämmde mig för att skicka ett spydigt svar tillbaka.


Ja,det verkar inte alltid vara så lätt det här med att förstå vad det står i en annons.  Jag kan däremot inte tro att det beror på att dom inte vill förstå vad det står i annonsen, utan i själva verket beror det på att dom fullständigt skiter i vad det är för krav annonsören önskar och tror ändå att man vill göra ett byte.

Jag är så glad att jag till slut lyckades få tag i en som ville byta, men det var inte via min annons ( det gick ju tyvärr inte alls) utan det var via den lappar som jag hade satt upp lite varstanns runtomkring Haninge.


Jag kämpar på med den sista arbetsveckan innan min semester börjar och nu återstår det bara 2 dagar kvar att jobba. Efter jobbet var det dags att hjälpa min lillasyster Nenne, med att fixa fram att släp och köra ut henne till Gålö för att där hämta ett bord och 4 stolar som hon ville att jag skulle köra hem till henne i Farsta. Det var ju en himla tur att Nennes pojkvän John kunde följa med ut och hjälpa till att bära)


Igår var Henrik här hemma en snabbis och berättade att kontraktet för hans nya lägenhet i Nynäshamn nu var klart och även han flyttar nu ganska snart. Likaså han frågade om jag kunde ställa upp och hyra släp och hjälpa honom att flytta och det är självklart.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards