Alla inlägg den 9 juli 2011

Av Sandra Sterner - 9 juli 2011 19:29

Jag kan inte direkt påstå att " Livet är verkligen inte är någon dans på rosor, det är snarare mera en dans på rostaggarna." Jaa, för mig så tycker jag det kan kännas så emellanåt, och under det här gångna året så har det gått och hänt alldeles för mycket tråkigheter och nu hoppas jag innerligt att det ska vända till det mera positiva


Igår eftermiddag när jag hade kommit hem ifrån jobbet och höll på att plocka ner saker som suttit uppsatta på mitt förråd. Jag missade totalt att det på en utav sakerna, som jag plockade ner satte det en geting på och det satte förstås taggen rakt in i min handflata.


Fan, vad det brännde, sved och värkte. Jag släppte det jag hade i händerna och sprang rakt in i badrummet och sköjde med ljummet vatten. Efter en ett tag så svullnade det upp ett litet område just där jag hade blivit stucken, men jag hade tyvärr inget alls hemma så kunde lindra getingsticket och det kändes inte heller som det var läge att sätta sig i bilen och åkte iväg till apoteket. Som tur var så hade svullnaden på min hand i morse gett med sig.


Den sköna sommarvärmen håller fortfarande i sig och det är underbart att få njuta av varje stund utomhus. Jag förslog till Caroline att vi kunde ta bilen och åka iväg och bada någon annanstans en vid det gamla vanliga stället där vi bor. Men Caroline ville tyvärr inte åka iväg till någon sjö och bada, utan hon föredrar att bada bassängerna som bara ligger ett stenkast ifrån där vi bor.


Snart blir det till att slå sig ner i tv-soffan, tillsammans med Caroline och kolla lite på Sommarkrysset ifrån Gröna Lund.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards