Alla inlägg den 24 juli 2011

Av Sandra Sterner - 24 juli 2011 15:24

Just nu har jag gjort ett  break ifrån allt som har att göra med flyttstädning att göra. Usch, fy fan vad det är tråkigt att städa, och skulle aldrig för hela mitt liv någonsin skaffa mig att arbete där man var tvungen att städa hela dagar. Nej, tack bevare mig väl det räcker gott och väl med att städa här hemma. Nu är iallafall samtliga fönster nyputsade. Likaså har jag tvättat av alla innedörrar och dörrlisterna. Fortfarande återstår det att göra rent inne i det stora badrummet och lilltoaltten, men det får bli i eftermiddag. Sedan återstår det att torka ut alla köksskåp och rena göra kylen och frysen ( som även den måste frostas av) Den själva stora dammsugningen och torkning av golven gör jag dagen innan jag flyttar ut.


Då det gäller alla mina möbler,så har jag fortfarande (nästan) allting kvar bortsett från en liten hallbänk som jag lyckades kränga och få en slant för.


Jag hörde med paret som ska byta lägenhet med mig, och dom ska ju flytta från en 2:a till en stor 5:a och tänkte att dom kunde få köpa mina möbler för en billig summa. Dom verkade vara väldigt intresserade då jag frågade om dom möjligtvis var intresserad av lite möbler, men då jag tog upp att jag ville ha lite betalt för alla möbler som jag skulle lämna. Då blev det: Nej!!


Okej, då, så, lämnar jag INTE kvar en endast liten pinal utan försöker göra mig av med alla möbler på ett på annat sätt.


Ni vet mina goa grannar gumman ( Maja) och gubben ( Elias) Dom har även gått och blivit som ett axtra par farmor och farfar till Caroline. Dom var förbi här igår kväll och vi kom in på samtalsämnet "Vad ska ni göra med lekstugan" och då fick jag iden att "varför lämna kvar den" och sade: Kom förbi i morgon med verktyg och montera ner den, så får ni den alldeles Gratis!



Idag är gubben Elias här och monterar ner lekstugan.


   Det var en gång en lekstuga....! Nu återstår det bara för Elias att ta bort golvet.



  

Lekstugan  nermonterad


Likaså blir det med mina fin rosplanter, tomatplanter, rabarberna, dom kommer jag att gräva upp och plantera på den lilla gräsplätten i den nya lägenheten.


Okej, om nu snåljåparna vill ha det på det här viset, så gärna för mig, inte alls mig emot.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards