Alla inlägg den 4 september 2011

Av Sandra Sterner - 4 september 2011 22:35

Igår mötte jag och Caroline upp mina  småsyskon och mamma utanför Stockholm södra. Vi gick sedan därifrån till restaurangen Stekpannan ( fniss, vilket roligt namn på en restaurang, men den hette faktiskt så)

   

 


Min syster Dessan hade redan tidigare i veckan ringt och bokat bord för oss alla. Det var bl.a en utav födelsedagspresenten från oss alla syskon att bjuda ut mamma på restaurang, och det uppskattas verkligen från henne.


Jag vill berömma den duktiga och trevliga servetrisen, som vi hade vi vårat bord. En väldigt trevlig tjej, som månade om oss gäster och frågade om allt var till belåtenhet.


Dom flesta utav vi  vuxna beställde in vitt vin,ja, förutom min lillebrosa Micke som älskar ÖL. Det blev hans fästmö Anette som fick lov att köra den långa vägen tillbaka hem till Enköping. Barnen beställde in allt ifrån cola, fanta till mjölk. När vi sedan skulle beställa maten, så var det så att vissa var sugna på kött, andra fisk ( vilket kan vara väldigt gott) men igår blev det kycklingfile för min del.


Jag hade som vanligt med mig min kamera och fotade litte grann.Tyvärr så blev en del utav bilderna lite för mörka, så dom bilderna blev inget att ha kvar. Sedan finns det dom i min släkt som inte alls vill synas i min blogg och det respekterar jag fullt ut.



Som jag skrev ovanför så är det så att alla inte vill synas i min blogg, och därför ser bilden ut som den gör.




På denna bild så syns min bror Micke och mitt emot honom hans fästmö Anette, med ryggen emot Caroline och min brors dotter Alexandra.

 

Min bror Micke


 

På denna bil längst ner min ena yngre tvillingsyster Dessan, Alexandra och Caroline

 

 

På vänster min andra tvillingsyster Nenne, Alexandra, Caroline och närmast kamerna med ryggen emot  min bror Micke

  

Födelesdagsfesten fortsatte sedan hemma hos mamma, där hon bjöd på tårta , bullar, kakor och kaffe. Där delades det ut ännu mera presenter till mamma och jag tror hon blev riktigt glad och njöd över sitt födelesdagsfirande.


 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards