Alla inlägg den 5 september 2011

Av Sandra Sterner - 5 september 2011 23:43

Det blir nu till att knåpa ihop ett blogginlägg innan det är dags att gå och lägga sig. Brr, det är fortfarande alldeles för kallt i mitt sovrum, och måste under morgondagen kontakta fastighetskötaren ( jo, det stämmer det är fortfarande han som jag brukar kalla för 3 äpplen hög) och se till att fönstrerna i mitt sovrum blir tätade. Med det är kalla draget som just nu är ifrån fönstrerna så kommer det inte att hjälpa mycket hur mycket man än vrider på elementen.

Ja, nog märks det alltid att det börjar bli höst ute. Det blir alltmer ruggigare svalare  ute och för varje kväll som kommer så tycker jag att det blir alltmer mörkare och mörkare.


Det märkas även på tv-tablån att "Nu är hösten här" det är alltfler nygamla tv-program som nu börjat sändas igen. Ikväll kollade vi här hemma på Idol och 2 utav jurymedlemmarna känns ju igen sedan tidigare Idol-program.



 

Men Alexander Bard och Pelle Lidell är nya ( Men vem sjutton är Pelle...? ) Jag har aldrig någonsin sett denna kala, glasögonprydda, karl förut...never ever!!


Det fanns några fåtal som jag tyckte var rätt så bra, och en låt som direkt fastnade det var ryssen Oleg som fick både mig och även juryn ( verkade det som) att gunga i takt i både soffan och stolarna, med sin egenskrivna låt "Electropop".Jaa, undrar om inte den låten kommer bli hösten och vinterns radioplåga. Sedan gjorde ju även "toyboyen" Tony ett bra framtränade och så den söta unga frisör eleven Magdalena...oj, oj vilken röst denna unga dam hade.

Ja, förutom att tv-programmet Idol söker nya talanger runt om i landet. Det är ju även ett roligt underhållsprogram. Då man får ta del utav alla dom icke sångbegåvade talanger som sökts sig till uttagningarna. Det är för mig och Caroline lika roligt varje gång och man nästan skäms via deras vägnar att dom ställer upp och gör bort sig så totalt i tv:n.


När Idol var slut, så var även min "lillskrutta" dags slut och det var dags för henne att gå och lägga sig. Imorgon väntar i ny dag för henne i skolan.

Jag har nu lagt allt som har med den fortsatta renoveringen av lägenheten på hyllan. För tillfället varken orkar eller känner jag någon större lust att forsätta, men får se om lusten och orken kommer tillbaka efter sisådär några dagar eller veckor....kanske.


Jag svappade strax efter Idol programmet över till tv 3 för titta på programmet Svenska Hollywoodfruar.



 

Jag brukar i vanliga fall kolla på det programmet, men inför den här senaste startade säsongen så har jag varit fullt upptagen, med att fixa i hemmet. Men ikväll kollade jag det programmet. Åh, herrejösses! Jag skrattade gott, då Agnes- Nicole skulle klä sin ( jag vet inte alls vad det var för sorts hundras, men den liknade en nakenhund eller så hade hon eller någon annan rakat av den stackars hunden all den päls) Nåväl, det skulle iallafall komma en fotograf på besök och Agnes-Nicole hade klätt sin hund "Ruffy" ( förresten heter inte sonen i komedin "Ett päron till farsa...just det Rusty) i en söt rosa spets klänning, och på Ruffys rakade svans bestämmdes det av Agnes- Nicole, att där skulle det sättas fast en bit utav hennes långa blonda löshår! Det blev liksom som en extra svans, och jag skrattade så att tårarna rann.


Nej, nu blir det  inte så mycket mera skrivet av mig ikväll. Utan nu är det dags att göra sig ordning för natten och krypa ner under täcket.Godnatt

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards