Alla inlägg den 11 september 2011

Av Sandra Sterner - 11 september 2011 21:27


  

Idag tänder jag ett ljus för alla dom människorna som omkom i den fruktandsvärda terror attacken mot World trade center och Pentagon i USA.

Fast det idag har gått 10-år sedan planen körde rakt in i dom båda tvilllingtornen och emot Pentagon då nästan ca: 3000 människor  fick sätta sina liv till, så går det aldrig någonsin att glömma.


Större delen av dagen har jag följt på flera olika tv-kanaler en massa olika interjuver med både dom som överlevde terrorattacken, och även på dom stackars anhöriga som antagligen förlorat sin fru/make, pappa/mamma, eller son/dotter. Det var flera tv-inslag som berörde mig mycket, men när det kom inslag om barn, som inte blev hämtade ifrån skolan eller från dagis den dagen, då båda föräldrarna hade omkomigt i terrorattacken, då brast det för mig och tårarna bara började rinna ner för kinderna.



Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards