Alla inlägg den 19 september 2011

Av Sandra Sterner - 19 september 2011 20:19

Jag förstår mig verkligen inte på hur Telia fungerar eller snarare INTE fungerar. Som jag skrev i ett tidigare inlägg som upptäckte jag i torsdags att min hemtelefon slutade fungera! När jag prövade att ringa från den från min mobil så svarade en för mig helt okänd kille på mitt hemtelefonnummer. Jag fattade förstås absolut ingenting, och kontakade förstås Telia omgående, och där möttes jag utav okunniga personal som inte heller fattade vad det var som var fel.

Telias tekniker kopplades in i detta fall redan i fredags, men dom kunde inte innan helgen komma på vad det var som var fel. Under helgen så har jag alltså fått varit helt utan både hemtelefon och internet ( som jag dessvärre också råkar ha haft hos Telia, men har nu bytt till en annan leverantör)

Idag fick jag äntligen veta att Telias tekniker att det är något "genihuvud" ( på Telia) som varit så "duktig" med att komma på konsten att felkoppla alla dessa kablar som sitter kopplade vid något station någonstans.

Detta har gjort att dom som försökt ringa hem till mig sedan i torsdags har hamnat hemma hos någon helt annat. I dagsläget vet jag inte heller ( och det gör mig en aning nervös) hur mycket denna för mig helt okända kille har ringt för och om det eventullet skulle vara till en massa mobilsamtal.

Jag trodde verkligen inte detta skulle hända om det var så att man valde att ha Telia, men tyvärr så hände detta mig.


Nej, nu lämnar vi samtalsämnet Telia och går in på ett helt annat tema.


Det är nämligen så att det är ett antal födelesdagar börjar närma sig, och den 25:e september fyller min näst yngsta unge Tobias 16 årBara drygt 8 dagar senare så är det dags för Caroline att fylla 11 år.Lördag den 22:a oktober så bilar jag tillsammans med Caroline till Västerås för att där fira gulliga Nova som fyller 4 år.

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards